Sanatçılardan Altın Kelebek Ödülleri'ne tepki

‘Adaletsiz aday listesi’ nedeniyle eleştirilen Altın Kelebek, şimdi de sponsor firmanın, sanatçıların üzerinden haksız kazanç sağladığı gerekçesiyle topa tutuldu. Mustafa Sandal’ın başlattığı adaylıktan çekilme kampanyasına Berkay da katıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2018 Güncelleme 28 Eylül 2018, 01:58
Sanatçılardan Altın Kelebek Ödülleri’ne tepki

İÇİNDEKİLER

Pop müziğin başarılı ismi Mustafa Sandal'ın önceki gün Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ne gösterdiği tepki, sanat camiasında çığ gibi büyüyor. Sandal, ödül törenine sponsor olan şampuan markasının adını ve şarkılarını izinsiz kullandığı gerekçesiyle bu seneki Altın Kelebek aday listesinden çekildiğini açıklamıştı.

'SÖMÜRÜLMEYE HAYIR'
"Ödül töreni bahanesiyle reklam kampanyası kurgusunda sanatçıların sömürülmesine HAYIR" diyen Musti'ye bir destek de Berkay'dan geldi. Ünlü popçu da Mustafa Sandal gibi Pantene Altın Kelebek Ödülleri'ni sosyal medyada topa tuttu. Instagram'ın hikaye bölümünde çizdiği kelebek resmini paylaşan Berkay, şu notu düştü:

ÜNLÜLERDEN DESTEK...
"Bu sene mavi kelebek dalında ben adayım. En azından bir şeyler değişene kadar! Hiçbir şekilde aday gösterilmek istemiyorum, Ne şampuan ne kelebek!" Bu arada Cem Yılmaz, Ziynet Sali, Şehrazat, Dilan Çıtak, Buray ve Meltem Cumbul gibi isimler de Musti'nin paylaşımını beğenip popçuyla aynı görüşte olduklarını belirtti.




Musti'nin Altın Kelebek tepkisine beğenisiyle destek veren isimler arasında Ziynet Sali de var.