Tehlikeli kaçamak

Bir ay önce boşanan Hazal Filiz Küçükköse, hızlı çıktı! Önceki gece yeni aşkıyla Beşiktaş’ta yakalanan oyuncu, kazaya davetiye çıkardı. Küçükköse, alkollü kullandığı aracının farlarını bile yakamadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mayıs 2018 Güncelleme 12 Mayıs 2018, 04:06
Tehlikeli kaçamak

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz ay kendisi gibi oyuncu olan eşi Tuan Tunalı'dan olaylı bir şekilde boşanan Hazal Filiz Küçükköse, yalnızlığa uzun süre dayanamadı! Eski eşi tarafından 'ihanet'le suçlanan 30 yaşındaki Küçükköse, önceki akşam oyuncu Ali Mert Akyüz'le Beşiktaş'taki bir restoranda yemekteydi. Mekan içerisinde hayli samimi olan oyuncu ikili, flaşların patlamasıyla şoke oldu. Yeni aşkıyla altı saat oturduğu mekan çıkışı alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken Hazal Filiz Küçükköse, mekanda tanıştığı bir kadına tutunarak aracına bindi. Güzel oyuncu, "Hazal Hanım, yeni ilişkiniz hayırlı olsun. Beraberliğiniz yeni mi başladı?" sorusuna yine o klasik yanıtı verdi: "Sadece arkadaşız!" Alkollü şekilde direksiyona geçerek kuralları hiçe sayan Hazal Filiz Küçükköse, bununla da kalmadı. Gece karanlığında aracının farlarını yakmadan Etiler'e giden oyuncu, kazaya davetiye çıkardı.

YOLUNU KAYBETTİ!
Etiler'de durdurduğu araçta 1 saat sevgilisi ve bir arkadaşıyla oturan Küçükköse, gazetecilerin olmadığından emin olduktan sonra arkadaşını taksiye bindirdi. Aşkıyla öpüşen Hazal Filiz Küçükköse, daha sonra Zekeriyaköy'e gitti. Evinin yolunu kaybeden güzel oyuncu, yolu bulma konusunda gazetecilerden yardım istedi. Güzel oyuncu, daha sonra aşkıyla gözden kayboldu.



Mekanda 6 saat oturan ünlü oyuncu, çıkışta ayakta durmakta dahi güçlük çekiyordu.

FARLARI AÇMAYI UNUTTU



​Alkollü bir şekilde direksiyona geçen Küçükköse, gece yarısı Beşiktaş'tan Etiler'e kadar da aracının farlarını yakmadan gitti.




Tunalı, eski eşi Küçükköse'yi ihanetle suçlamıştı.

DOĞAN SAVAŞ