Uyanık Yunan bayram yapıyor

6 günlük Kurban Bayramı tatili, Yunanistan’ı heyecanlandırdı! Bu yaz ceplerini Beyaz Türkler’in parasıyla dolduran Yunan işletmeciler, uyanıklıkta sınır aştı. Nammos; Türk ve Arap turistleri çekmek için bayramın ilk günü Mustafa Sandal’a konser verdirtecek...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ağustos 2017 Güncelleme 10 Ağustos 2017, 01:22
Uyanık Yunan bayram yapıyor

İÇİNDEKİLER

Türk kahvesi, lokum, baklava, helva ve künefe gibi Türk mutfağının lezzetlerini kendine mal eden Yunanistan, bu kez de Kurban Bayramı'ndaki 6 günlük tatile göz dikti. Yaz boyu Beyaz Türkler sayesinde ceplerini dolduran uyanık Yunan işletmeciler, bayramı da boş geçmemeye kararlı... Sosyete ve magazin dünyasının akın ettiği Mikonos'un gözde mekanı Nammos, Kurban Bayramı'nda mekanında sadece Türk şarkılar çalmakla kalmayacak Pop Müziği'nin ünlü bir ismine de bayramda sahne aldıracak.


Mustafa Sandal, Ragheb Alama ve Antonis Ramos'lu konser duyurusunda, Arapça olarak da bayram kutlandı.

'50 BİN EURO ÜCRET' İDDİASI
Mustafa Sandal, bayramın ilk günü yani 1 Eylül akşamı Nammos'ta konser verecek. Bununla da kalmayan uyanık Yunan işletmeciler, Arap turistleri de mekanlarına çekebilmek için Lübnanlı sanatçı Ragheb Alama'ya sahne aldırtacak. İkiliye, Yunan şarkıcı Antonis Remos eşlik edecek. Bu konserin duyurusunu da instagram'daki resmi hesaplarından yapan işletmeciler, müşterilerinin bayramını Arapça ve İngilizce olarak kutladı. Paranın yüzü sıcak gelince 'bayram' yapan Yunan işletmecilerin, Mustafa Sandal'a 50 bin euro (yaklaşık 200 bin TL) teklif ettiği de konuşulanlar arasında…



MUSTİ'NİN JET SAATİ
Kurban Bayramı'nda Komşu'da sahne alarak prestijine prestij katacak olan Mustafa Sandal'ın cebi de doldu. Emina Sandal'ı da unutmayan popçu, eşine pahalı bir jest yaptı. İkili, önceki gün oğulları Yaman'ın 9. yaş gününü kutladı.

Musti, kendisine iki kez babalık duygusunu tattıran Emina Sandal'a 20 bin euro (yaklaşık 80 bin TL) değerinde Chopard marka saat hediye etti. Popçunun bu jestiyle havalara uçan Emina Sandal, pırlantalarla süslü saatini instagram'da paylaşıp eşine teşekkür etti.

Takvim MAGAZİN/ÖZEL