İhanet şantajı!

Aylar boyunca Dominik’te mücadele veren Nagihan Karadere’ye şok... Gizemli bir kadın, Milli atleti arayıp ‘10 bin euro ver, yoksa eşinin çıplak fotoğraflarını yayarız’ dedi. Karadere, şantaja boyun eğmeyince Uğur Gökçe’nin ihanet pozu internete düştü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ekim 2016 Güncelleme 08 Ekim 2016, 00:00
İhanet şantajı!

İÇİNDEKİLER

Survıvor'ın en gözde yarışmacılarından Nagihan Karadere, adada eşi ve minik kızı için ter dökerken meğer ihanete uğramış! Dün 'Renkli Sayfalar' programında ortaya çıkan ihanet, Milli Atlet olan Karadere'yi derinden sarstı. İddiaya göre; Nagihan Karadere'nin eşi Uğur Gökçe internette tanıştığı bir kadına çıplak fotoğraflarını yolladı. 'Nagihan'ın namuslu kocası' notu ile sosyal medyada paylaşılan fotoğraf büyük ses getirdi. Bu olay üzerine canlı yayına katılan Karadere, şunları söyledi: "Kocam, çıplak fotoğraflarıyla tehdit edilmiş. Romanya numarasından beni arayan bir kadın, '10 bin euro verirsen görüntüleri dağıtmaktan vazgeçerim. Eşinden istedik. Eşin vermiyor' diyerek benden de para istedi."

PHOTOSHOP SAVUNMASI
Eşine de hesap soran Nagihan Karadere, Uğur Gökçe'den "Eski fotoğraflarımı kullanıp photoshop yapmışlar" yanıtı aldı. "Kaç yıllık evliyim. Belden üstü tamam ama belden altını pek eşime benzetemedim" diyen Karadere, boşanmayla ilgili ise henüz kararsız... Konuyla ilgili açtığı davanın sonucunu bekleyen Nagihan Karadere, üzüntüsünü ise şöyle anlattı: "Kızım büyüdüğü zaman bu olayın açıklamasını yapamayacağım. Çok yıprandım."

BOŞANMAYI DÜŞÜNÜYOR
Karadere, şöyle dedi: "Şu an ayrı evlerdeyiz. Şu durumda onu yalnız bırakmak da çok doğru olmayabilir. Bana her konuda anlayış gösteren bir insan ama ilişkimizin sonu iyi görünmüyor."