Yıldızlar karması

TOÇEV'İN çocuklar için düzenlediği gecede yıldız yağmuru yaşandı. Sahnelerin ve yeşil sahaların efsane isimleri yaptıkları düetlerle unutulmaz bir geceye imza.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2016 Güncelleme 11 Şubat 2016, 00:00
Yıldızlar karması

İÇİNDEKİLER

Futbolcular Mehmet Topal ve Serkan Balcı'nın öncülüğünde organize edilen 'Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları' projesi, Metin Özülkü'nün müzik direktörlüğünde ve Selçuk Yöntem'in sunumuyla önceki akşam TİM Maslak Show Center'da yapıldı. TOÇEV'in Öğrenim Merkezi'ne katkı sağlamayı hedefleyen proje, yıldızlar geçidine sahne oldu. Gecede sahnelerin popstarlarıyla yeşil sahaların yıldızları düet yaparak bir ilke imza attı. İpek Açar, Semih Saygıner'le söylediği merhum sanatçı Kayahan'ın 'Gönül Sayfam' isimli şarkısıyla herkesi duygulandırdı. Ayşegül Aldinç ve Bülent Korkmaz, performanslarıyla büyük alkış aldı. Korkmaz'ın sahnede şarkı söylemekten çok dans etmesi de dikkat çekiciydi.

MANÇO'YLA VEDA ETTİ
Feridun Düzağaç,
FİFA kokartlı hakem Cüneyt Çakır ile sahnedeydi. Çakır'ın rock performansı büyük alkış aldı. Gecede ayrıca Zara-Serkan Balcı, Kubat-Emre Belözoğlu, Mustafa Ceceli-Cüneyt Tanman gibi isimler düet yaptı. Davetin sürprizi ise Çin'e transfer olan Burak Yılmaz'ın Barış Manço şarkısıyla sahne alması oldu. Yılmaz'a geceye katılan sporculardan oluşan koro eşlik etti.

HALİL ÇİLİNGİR