Aşk trafiğe takıldı

Giyim tarzıyla sık sık manşetleri süsleyen Sibel Can'ın büyük oğlu Engincan Ural, annesinin arabasıyla trafik kontrolüne takıldı. Polislerin yaptığı çevirmede Engincan ve gizlediği aşkı ilk kez objektiflere yakalandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Kasım 2015 Güncelleme 23 Kasım 2015, 00:00
Aşk trafiğe takıldı

İÇİNDEKİLER

Sibel Can'ın Hakan Ural ile evliliğinden olan oğlu Engincan Ural, her adımıyla olay olmaya devam ediyor. Kısa ve dar kesim pantolonlarının yanı sıra giyim tarzıyla sık sık manşetleri süsleyen Engincan Ural'ın adı bu kez aşk haberine karıştı. Gece hayatına düşkünlüğü ile bilinen Ural, Karaköy'deki bir mekan çıkışı görüntülendi.

TEDİRGİN SEVGİLİLER
İçeride samimi olduğu güzeli mekanın arka kapısından alan Engincan, gazetecileri atlattığını düşünürken Kabataş mevkindeki rutin polis kontrolüne takıldı. Annesinin Porsche Panamera marka aracı ile çapkınlık turuna çıkan Ural, trafik çevirmesi sırasında patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşırdı. Ural, tedirgin olurken sevgilisi ise saçlarıyla yüzünü gizlemeye çalıştı.

ANNEDEN TAVSİYE!
Alkolmetreye üfleyen Engincan 0 promil çıkınca sevgilisi ile Arnavutköy Bodrum Mantıcısı'na gitti. Burada yemek yiyen sevgililer, daha sonra evlerinin yolunu tuttu. Bu arada 24 yaşındaki Engincan Ural'ın sevgilisini annesiyle tanıştırdığı konuşulurken Sibel Can'ın da müstakbel gelin adayını beğendiği öğrenildi. Ancak iddialara göre kaynana olmaya hazır olmayan Sibel Can, oğluna "Aceleniz yok. Sevgili olarak hayatın tadını çıkarın ve birbirinizi iyice tanıyın" tavsiyesinde bulundu.




Annesinin arabasında trafik çevirmesine takılan Engincan Ural ve sevgilisi objektiflere böyle yansıdı.

HALİL ÇİLİNGİR