Buruk misafir

İstanbul'un en elit eğlence adresi Günay Restaurant'ın eski sahibi Günay Tuncel, yıllar sonra mekanına gitti. Bir dönem patron olduğu mekana bu kez misafir olarak giden Tuncel'i eski çalışanları kapıda karşıladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2015 Güncelleme 13 Kasım 2015, 00:00
Buruk misafir

İÇİNDEKİLER

Şan Tiyatrosu'nda görev alan pek çok isim, 28 yıl aradan sonra yeniden bir araya geldi. Günay Restaurant'ta düzenlenen "Geleceğe Dönüş" gecesinde duygusal anlar yaşandı. Etkinlikte Şan Tiyatrosu kurucusu Egemen Bostancı ile merhum sanatçılar Adile Naşit, Turgut Boralı, Zeki Alasya ve Metin Serezli anıldı. Erol Evgin, Emel Sayın, Coşkun Sabah ve Aşkın Nur Yengi isimlerin hazır bulunduğu gecede en çok dikkat çeken isim Günay Tuncel oldu.

ESKİ PATRONA VEFA
İstanbul eğlence hayatına yıllardan beri damga vuran Günay Restaurant'ın sahibi Günay Tuncel de gecede hazır bulundu. Yıllarca Türkiye'nin en ünlü isimlerini sahneye çıkartıp A'dan Z'ye en önemli isimleri ağırladığı mekanına bu kez misafir olarak gelen Günay Tuncel, duygusal anlar yaşadı. Tuncel'in patron olduğu dönemden beri mekanda görev alan çalışanlar, Tuncel'i kapıda karşıladı. Eski mekanına Aşkın Nur Yengi'nin kolunda misafir olarak giren Günay Tuncel'in buruk tavırlar sergilemesi dikkat çekti.

'NEREDEN NEREYE!'
1981 yılında kurduğu Günay Restaurant'ı 2008'de Bayram Yıldız'a devreden Tuncel'in
yaşadığı ekonomik krizden sonra hayatı alt üst olmuştu. Tuncel, o sıralar evli olduğu ve iki çocuğunun annesi olan Ahu Erbaydar'dan da boşanmıştı. Bu ayrılık sonrasında 'Eğlence Kralı'nın bir huzurevinde hayatını sürdürdüğü konuşulmuştu. Günay Tuncel, uzun süre sonra da ilk kez önceki akşam eskiden patronu olduğu lüks mekanda görüntülenerek "Nereden nereye!" dedirtti.


Geceye Aşkın Nur Yengi ile katılan Günay Tuncel, eski çalışanlarıyla tek tek böyle selamlaştı.

HALİL ÇİLİNGİR