Rekora koşuyor

'Düğün Dernek 2 Sünnet' filminin ilk fragmanı önceki gün yayınlandı. Büyük heyecan yaratan film, 72 saat içinde 563 bin kişi tarafından izlenerek yeni bir rekor kırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Ekim 2015 Güncelleme 21 Ekim 2015, 00:00
Rekora koşuyor

İÇİNDEKİLER

İLK filmleri 'Düğün Dernek' ile sinemada gişe rekoru kıran Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut ve Rasim Öztekin şimdilerde büyük bir heyecan yaşıyor. Serinin ikinci filmi 'Düğün Dernek 2 Sünnet'in çekimlerinin bitmesinden hemen sonra yayınlanan ilk fragman, şimdiden rekora koşmaya başladı. Serinin ilk filmi 'Düğün Dernek' ile 7 milyon izleyici sayısına ulaşan ünlü oyuncular, sinemaseverlerden tam not almayı başarmıştı.

HALAY SAHNESİ...
Şimdilerde serinin ikinci filmi için gün sayan bir çok sinemasever, filmden ilk görüntülerin bulunduğu 33 saniyelik fragmana, sosyal medyada büyük ilgi gösterdi. 'Düğün Dernek 2 Sünnet' 72 saat içinde 563 bin kişi tarafından izlenerek ulaşılması zor bir rekora daha imza attı. Özellikle 'halay' sahnesi, paylaşım rekorları kırdı. Aralık ayında vizyona girecek olan filmin, 7 milyon 369 bin kişi ile rekoru elinde bulunduran Şahan Gökbakar'ın yazıp oynadığı 'Recep İvedik 4'ü geçip geçemeyeceği ise merak ediliyor.