Jamie isyanı

'Grinin Elli Tonu' filminin yıldızı Jamie Dornan, sessiz sedasız İstanbul'a geldi. Yakışıklı aktörü göremeyen Türk fanları, hüsrana uğradı. Şanslı olanlar ise mutluluk pozu verip diğer kadınlara nispet yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Nisan 2015 Güncelleme 20 Nisan 2015, 03:59
Jamie isyanı

İÇİNDEKİLER

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de geniş bir hayran kitlesine sahip olan yakışıklı oyuncu Jamie Dornan'ın gizlice İstanbul'a gelmesi kadın hayranlarını isyan ettirdi. 'Grinin Elli Tonu' filmindeki rolüyle kadınların gözdesi haline gelen dünyaca ünlü yıldız, önceki gün Soho House İstanbul'un davetlisi olarak ülkemize geldi. Jamie Dornan'a eşi ve en yakın dostu olan Oscar ödüllü aktör Eddie Redmayne de eşlik etti.

İLK DURAĞI AYASOFYA OLDU
İstanbul'a gelir gelmez Sultanahmet'e giden Jamie Dornan'ın hayranlarıyla çektirdiği fotoğrafların sosyal medyada yayınlanması üzerine twitter'da olay çıktı! Yakışıklı aktörün kadın hayranları, Dornan'ı görmek için ayaklandı. Ancak ünlü aktörün, bir sonraki durağı sadece VIP üyelerin girebildiği Soho House olunca hayranları hüsran yaşadı. Bu arada sanat tarihi okuyan Redmayne sayesinde Ayasofya hakkında bilgi alan Jamie Dornan'ın gördüğü şeylerden çok etkilendiği öğrenildi.