Kızımı yakanlar hanımefendi gibi geziyor

Yaşadıklarıyla Türkiye'nin gündemine oturan Senem Kuyucuoğlu'nun annesi Nergis Kuyucuoğlu isyan etti: Kızım her şeye tövbe edecek. Onu bu duruma düşürenler ise hala hanımefendi gibi geziyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2014 Güncelleme 05 Mayıs 2014, 02:24
Kızımı yakanlar hanımefendi gibi geziyor

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin tescilli güzellerinden olan Senem Kuyucuoğlu'nun kaderi kendisi gibi güzel olmadı. Şöhret olduktan sonra girdiği çevreyle de kötü alışkanlıklar edinen güzel mankenin uyuşturucu kullanırken fotoğrafları basına yansıdıktan sonra hayatı alt üst oldu. İlk kez oyuncu Tolga Karel'in kendisine uyuşturucu içirttiğini itiraf eden Kuyucuoğlu'nun annesi Nergis Hanım kızına sahip çıktı.

"KIZIM İÇİN ÖLÜRÜM"
Gözyaşlarıyla bütün anne ve babalara seslenen Nergis Hanım şunları söyledi: "Benim kızım bir gençlik hatası yaptı. Onu bu duruma düşürenler ise hanımefendi gibi geziyorlar. Yarın savcılığa gidip bütün bildiklerimi tek tek anlatacağım. Daha sonra kızımı tedavi ettirmek için İzmir'e götüreceğim. O tacını takarken de yanındaydım en kötü günlerinde de yanındayım. Ben bir anneyim. Kızım için ölürüm"

"HEPSİ ÇİRKİN İFTİRA"
Kızı hakkındaki fuhuş iddialarına da cevap veren acılı anne, "Ben 55 yaşına kadar köpek gibi çalıştım. Çocuklarımın boğazından haram lokma geçirmedim. Bu çirkin iftiraları atanlar hesabını verecek. Kızımın tek bir hatası var o da çok saf olması. Kendisine zararı oldu ama kimseye zararı dokunmadı. Onu bu duruma işsizlikten dolayı girdiği depresyon getirdi" dedi.

TÖVBE EDECEK
Afrika'da Cape Town'da katıldığı partilerde uyuşturucu kullanan Senem Kuyucuoğlu, annesine söz verdi. Uyuşturucuya tövbe edeceğini söyleyen güzel manken, annesiyle yeni bir hayata başlamak istediğini söyledi.