Güldüren pişti

Zeynep Tosun'un önceki akşamki defilesine ünlüler akın etti. Defileye, Hatice Aslan ile Kenan Ece'nin piştisi damga vurdu. Eski aşıklar, birbirlerini görünce keyiflerini bozmadı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2014 Güncelleme 20 Mart 2014, 00:00
Güldüren pişti

İÇİNDEKİLER

Başarılı tasarımcı Zeynep Tosun, Hollywood yıldızlarının kırmızı halıdaki ihtişamından ilham aldığı "Hollywood" isimli koleksiyonunu önceki akşam Avusturya Konsolosluğu'nda görücüye çıkardı. Defileye Ece Sükan Benan, Demet Şener Kutluay, Feryal Gülman ve Filiz Akın gibi birçok ünlü akın etti.

ESKİ SEVGİLİ İÇİN YORUM YOK
Gözler ise bir dargın bir barışık sürdükleri ilişkilerini geçtiğimiz ay sonlandıran Hatice Aslan ile Kenan Ece'deydi. Uzun süre sonra ilk kez karşı karşıya gelen eski sevgililer, birbirlerini görünce istiflerini bozmadı. Defile boyunca gülümseyen Aslan, gazetecilerin Kenan Ece ile ilgili sorularına "Konuşmak istemiyorum" yanıtı verdi.

TOSUN'A TAM NOT
Zeynep Tosun'un romantizmle zarifliği bir arada sergilediği 'Hollywood' adlı koleksiyonu büyük beğeni topladı.

MİNİ ETEĞİN BÜYÜK DERDİ
Zeynep Tosun'un defilesini takip edenler arasında Eda Taşpınar da vardı. Davete beyaz renkli mini bir kıyafetle katılan sosyetik ikoncan, yerine oturunca zor anlar yaşadı.

Frikik vermemek için ter döken
Eda Taşpınar, bir eliyle eteğini kontrol ederken; çantasını da önüne siper etti. İkoncan, büyük çabayla frikik vermemeyi başardı.

HALiL ÇiLiNGiR