Şerefsiz cezası!

Deniz Akkaya'nın sivri dili başına iş açtı. Kızının babası Efe Önbilgin için 'Kokainman, alkolik, şerefsiz' gibi ağır hakaretlerde bulunan Akkaya; 2 bin 620 lira para cezasına çarptırıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 04:16
Şerefsiz cezası!

İÇİNDEKİLER

Eski sevgilisi ve kızının babası Efe Önbilgin'le tazminat davası süren Deniz Akkaya'ya kötü haber geldi. Önbilgin için twitter'da; "Şerefsiz, haysiyetsiz baba" gibi ifadeler kullanan ünlü mankene; eski sevgilisi hakaret suçundan dava açmıştı.

İşadamı; mahkemeye sunduğu dilekçesinde; Deniz Akkaya'nın twitter dışında da kendisine "Kokainman, alkolik" gibi ağır sözler sarf ettiğini iddia etti. Soruşturmayı tamamlayan savcılık, Deniz Akkaya için kararını verdi.

Buna göre; 3 aydan 2 yıla kadar hapis istemiyle yargılanan Deniz Akkaya, 2 bin 620 lira para cezasına çarptırıldı. Bu sözleri 'annelik duygusuyla' söylediğini ifade eden Akkaya'nın temyize gitmesi bekleniyor.

AĞIR SÖZLER SÖYLEDİ
Deniz Akkaya, Efe Önbilgin'le kavga edince twitter'da; "Baba müsvettesi. Düşüp kalktığı kadınları evde tutuyor. Şerefsiz, haysiyetsiz baba' gibi cümleler sarf etmişti.

* Bir dönem yaşadığı fırtınalı aşklarıyla gündemden düşmeyen Akkaya ile Önbilgin, biten ilişkinin ardından iki düşmana dönüştü. Çift arasındaki tazminat savaşı davası da halen sürüyor.

Orhan YURTSEVER