Feride coştu

Karadayı'nın Feride'si Bergüzar Korel, neşeli kişiliğini yine konuşturdu. Güzel oyuncu, eşi Halit Ergenç ile katıldığı bir doğumgününde hem göbek attı hem gangnam dansı yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Mart 2013 Güncelleme 19 Mart 2013, 00:00
Feride coştu

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Mehtap Bayri'nin önceki akşam Bebek'teki '40' isimli mekanda düzenlediği yaş günü partisine Bergüzar Korel damga vurdu. Arkadaşının 36. yaş günü için eşi Halit Ergenç'le soluğu mekanda alan Korel, her zamanki gibi eğlenceli dakikalar yaşadı.

HEP NEŞELİ
atv'nin sevilen dizisi 'Karadayı'daki Feride karakteriyle bir kez daha gönülleri fetheden güzel oyuncu, bir an olsun yerinde duramadı. Katıldığı her partiye neşesiyle renk katan Bergüzar Korel, çalan müzikler eşliğinde kimi zaman göbek attı kimi zaman da gangnam dansı yaptı. Bu arada birçok ünlü ismin akın ettiği parti; mekanın üst katındaki komşuları rahatsız etti. Cama çıkıp konuklara tepki gösteren iki yaşlı kadın, mekanda doğumgünü olduğunu öğrenince herkese iyi eğlenceler dileyip içeri girdi.

FELEKTEN BİR GECE ÇALDI
Katıldığı her partiye eğlenceli kişiliğiyle damgasını vuran Bergüzar Korel, önceki akşam da kularını bozmadı ve yine partinin yıldızı oldu.


HALiL ÇiLiNGiR