Baharın en has aşkı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2013 Güncelleme 17 Mart 2013, 01:58
Baharın en has aşkı

İÇİNDEKİLER

Bir zamanlar sosyetenin en gözde ve trend belirleyen çifti Nurettin Hasman ve Eda Taşpınar'dı… Her giydikleri olay olur, her attıkları adım magazin sayfalarını süslerdi. Dile kolay, tam yedi yıl sürdü bu birliktelik. Aradan uzun yıllar geçse de bu popülaritelerinden bir şey kaybetmediler.
Farklı seçimleriyle yollarını ayıran çiftten hızlı çapkın Nurettin Hasman'ın, geçtiğimiz günlerde Özben Önal Yüksel ile samimi fotoğrafları yayınlandı. Hasman ve Yüksel hemen bir açıklama yayınlayarak özel bir ilişkilerinin olmadığını ilan ettiler. Bu olayın üzerinden çok geçmeden Nurettin Hasman Nişantaşı SESS'de karşımıza çıktı. Hem de yanında Şebnem Dinçgör ile… Bir gelin edasıyla bembeyaz giyinen Şebnem Dinçgör adeta ışık saçıyordu. Aşk parıltısı her hareketinden belli olan Dinçgör, etrafındaki meraklı bakışlardan rahatsız oldu.
Tüm gözlerin onların üzerinde olduğunu gören çift, fazla kalmadan mekandan ayrıldılar.
Bizde bahar aylarının en has aşkını da buradan ilan etmiş olalım…

* * *
PARTİ ÇIKIŞI MUTFAKTAN KAÇIŞ
Derin Mermerci'den ayrıldıktan sonra ortalarda görünmeyen Mehmet Germiyanlıgil'i, Akaretler'deki W Otel'de gördüm… W Lounge son dönemlerin gözde mekanlarından.
İstanbul elitleri W Lounge partilerini kaçırmaz. Mehmet Germiyanlıgil de bu hafta içi yapılan partilerden birine katıldı. Basın mensuplarını hesaba katmayan Germiyanlıgil'in parti girişi şansı yaver gitti ve basın mensupları ile karşılaşmadı. Esmer bir güzelle partinin tadını çıkaran Germiyanlıgil'i çıkışta basın mensupları kapıda bekliyordu.
Durumu öğrenen ünlü işadamı bir süre beklese de görüntülenmekten kurtulamayacağını anlayınca çareyi mutfak kapısında bulmuş. Otel görevlilerinin yardımıyla başarılı bir kaçış planına imza atan Mehmet Germiyanlıgil ve kız arkadaşı, ön kapıdan girip, arka kapıdan kaçma geleneğini de bozmamış oldu.

* * *
BİR SÖNÜK FASHİON WEEK

Salı günü başlayan Mercedes Benz İstanbul Fashion Week sona erdi. Birbirinden değerli tasarımcılar kreasyonlarını sergiledi… 3 gün boyunca bütün defileleri takip ettim… Moda yazarı olmadığım için çok fazla tasarımlarla ilgili ahkam kesecek değilim. Ama bir gerçek var ki bu yıl tümüyle içe kapalı ve geçmiş yılların görkemine yaklaşamayan bir organizasyondu. Zaten son bir kaç yıldır katılan tasarımcılar da konuklar da aynı. Bir farklılık yapmaya çalışanlar ise en iyi müşterisini ve en ünlü olanını podyuma manken olarak çıkardı.
Fakat bu organizasyonun en önemli kısmı olan ve dünyaya duyuracak kişiler olan basın mensuplarına çok ufak bir yer ayrılmış… Hoş, dış basından da katılım yok denecek kadar azdı.
Yine de katılan basın mensuplarının işlerini yapabilmeleri için gerekli destek konusunda en iyisi yapılmalıydı ki yapılmamış.
Basın mensuplarının çektiği sıkıntıyı görünce çok üzüldüm.
Büyük beklentilerle başlayan bu organizasyon sınıfta kaldı.
Hele hele bir ana sponsor Mecedes Benz olunca iki kere sınıfta kaldı. Önümüzdeki yıl hak ettiği etkiyi bulabilmesi için daha profesyonel bir organizasyonla karşımıza çıkarsa ne ala! Yoksa hiç yapılmasa daha iyi…

* * *
FİS-KOS
ZORUNLU SPOR
Geçtiğimiz aylarda Cihangir'den Kanyon'a taşınan Serenay Sarıkaya'nın derdi büyükmüş. Kanyon'da 10. Katta oturan güzel manken meğer evine çıkarken ve inerken hep merdivenleri kullanıyormuş… Nedeni ise asansör korkusuymuş… Yıllar önce bir apartmanın asansöründe kalan Sarıkaya'nın asansör fobisi, kurtarılmayı beklerken geçirdiği bir saat sonrasında gelişmiş. Üzerinden yıllar geçse de Sarıkaya'nın yenemediği bu fobisi, her gün zorunlu spor yapmasına neden oluyormuş…

* * *
HAFTANIN ENLERi
HAFTANIN FİLMİ:
Aşk Kırmızı
HAFTANIN DİZİSİ: Lale Devri
HAFTANIN MEKANI: Kav Şarap
Evi HAFTANIN RESTORANI: Sandal Balık
HAFTANIN GÜNDEMİ: Fashion Week