Yemezler!

Hadise, Taşköprü'de şoke oldu! 'Vergimi Türkiye'ye ödüyorum' diyen şarkıcıyı binler; 'Vatan haini, yemezler' deyip yuhaladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Eylül 2011 Güncelleme 05 Eylül 2011, 00:00
Yemezler!

İÇİNDEKİLER

Bugüne kadar birçok ünlü ismin sahne aldığı Taşköprü Festivali'nde bu sene boy gösteren isim Hadise oldu. Vergi cambazlığı ve "Vatanım Belçika" sözleri üzerine büyük tepki çeken şarkıcı, gönül almak için Kastamonu'ya gitti. Ancak, 25. Taşköprü Festivali'ne protestolar damgasını vurdu.

ALKIŞLI PROTESTO
Beyaz mini bir kıyafetle sahneye çıkan Hadise, vergi uyanıklığına değinince olanlar oldu. "Vergimi Türkiye'ye ödüyorum" diyen şarkıcı, ummadığı bir tepkiyle karşılaştı. Konser alanındaki kalabalık bir grup; Hadise için "Vatan haini, yemezler" gibi slogonlar attı. Alkışlarla da protesto edilen şarkıcı, tedirgin oldu.

MALİYE GELDİ!
Sahnede 2 saat kalması beklenen Hadise, konserini kısa kesip 1 saat sonra performansını bitirdi. Bu arada 1 saatlik konser için 60 bin TL ücret alan Hadise'nin vergi uyanıklığının basına yansımasından sonra; maliye ekipleri konser alanında fatura kontrolü yaptı.

1 SAATİ 60 BİN TL
Vergi cambazı Hadise, Taşköprü Festivali'nde sahneye çıkmak için 60 bin TL ücret aldı. Sahnede normalde 2 saat kalması beklenen şarkıcı, tepkiler üzerine konseri erken bitirdi ve sahnede sadece 1 saat kalabildi.

DAMAT HEDİYE ETSEYDİNİZ
Gelinlik hediye edilen Hadise, Taşköprü Belediye Başkanı Hüseyin Arslan'a; "Önce damat armağan etseydiniz" dedi.