Halisdemir korkusu

ABD hem FETÖ’cülere hem de PKK’lılara istedikleri yerde, istedikleri eylem yapma izni verdi. Teröristlere karşı kahramanca mücadele veren Ömer Halisdemir’in ismi bile Washington’u korkudan titretti. Kahraman Halisdemir’in afişlerinin asılmasına müsaade edilmedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Temmuz 2017 Güncelleme 14 Temmuz 2017, 01:42
Halisdemir korkusu

İÇİNDEKİLER

ABD teröristleri dost bildi. FETÖ'cüler Beyaz Saray'a bile girerken, PKK'lılar ise istedikleri yerde teröristbaşı armalı bayraklar açtı. Teröre her özgürlüğü veren ABD, teröristlere karşı kahramanca mücadele veren Ömer Halisdemir'in adından bile korktu. 15 Temmuz kahramanı Halisdemir'in resminin olduğu afişlerin asılmasına izin verilmedi. ABD'de başkent Washington Bölgesi Metro İşletmeleri'nin, tramvay ve metro duraklarındaki panolarda, MÜSİAD ABD Şubesi tarafından hazırlanan 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili bilgilendirme ilanlarının asılmasına izin vermediği ortaya çıktı.

POLİTİK GÖRDÜKLERİ İÇİN...
MÜSİAD ABD Şubesi ise yaptığı açıklamada, "Tüm panolar için hazırlamış olduğu içerikleri takdim ettiğimiz sırada metro istasyonları işletmelerinden olumsuz yanıt aldık. Anlaşma olmasına rağmen kendilerince 'politik' olduğunu düşündükleri için iznimizi tek taraflı iptal ettiler. Demokrasi ve özgürlüğün beşiği ABD'de uygulanan bu ambargoyu asla kabul etmeyeceğiz. Üzerinden bir yıl geçmesine rağmen makamların uyguladığı bu engellemeler bizleri demokrasi için verilen mücadeleyi anlatmaktan vazgeçirmeyecektir" ifadelerini kullandı.



KAHRAMANIN ADI BİLE YETTİ
15 Temmuz darbe girişiminin kahramanı olan Ömer Halisdemir için MÜSİAD, ABD'nin hazırlattığı afişler, ABD'li yetkililer tarafından politik bulundu ve yasaklandı.