Enes Kan-ter içinde

NBA’de oynayan basketçi Enes Kanter, teröristbaşı Gülen’e hizmette sınır tanımadı. Türk milletine hakaretler yağdırdı. Dün ise küfürler ettiği ülkesinin pasaportu ile Romanya’nın başkenti Bükreş’e girmeye çalıştı. Ancak pasaportu iptal edildiği için doğum gününde gözaltına alındı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2017 Güncelleme 21 Mayıs 2017, 01:15
Enes Kan-ter içinde

İÇİNDEKİLER

Fetullah Gülen liderliğindeki Paralel Devlet Yapılanması, en kritik kurumlara kadar sızdı. Futboldan basketbola kadar her alanda yer aldı! Onların arasında ABD Basketbol ligi NBA'de oynayan Enes Kanter de vardı. Kanter, hem teröritbaşı Gülen'e hem de örgütüne destek sağladı. 15 Temmuz kanlı darbe girişiminden sonra da hocasına övgüler yağdırdı. Terörist olduğu tescillenen Fetullah Gülen'in yanında olduğunu belirten Kanter, "Tüm kainata duyurulur! Yaz Tarih: Assanız da, kesseniz de, öldürseniz de, vallahi, billahi, tallahi, ne Hocaefendi'yi ne de bu Hizmet'i bırakıyorum" şeklinde tweet attı. Hatta teröristbaşının soyadını aldı. FETÖ firarileri Hakan Şükür, Zekeriya Öz ve Celal Kara gibi hainlerin yanından çıkmadı. İşte bu hainliklerin ortasında olan Kanter, dün Romanya'da büyük şok yaşadı. Kanter, Romanya'nın başkenti Bükreş'te havalimanında yakalandı. Türkiye tarafından pasaportu iptal edildiği için Romanya polisi tarafından gözaltına alındı. Hakaret ettiği Türkiye'nin pasaportu ile cirit atan Kanter olayı sosyal medya hesabından anlattı. Sosyal medya hesabından İngilizce ve Türkçe bir video paylaştı. Videoda Romanya'da bulunduğunu ifade ederek, "Burada Türkiye tarafından pasaportumun iptal edildiğini söylediler. 4 saattir beni burada iki polis tarafından tutuyorlar." ifadelerini kullandı.


Gülen'in "Altın çocuğu" Enes Kanter, doğum gününde Bükreş'te yakalandı. Enes Kanter'in, FETÖ sayesinde NBA'e transfer olduğu belirtildi. Bu arada Kanter, soyadını Gülen olarak değiştirdi.




ÖZ VE KARA'NIN KANKASI

Kanter, firari Zekeriya Öz ve Celal Kara'yla çektirdiği fotoğrafı Twitter'dan paylaşmıştı. Kanter, "Vampirler rahatsız oluyor diye güneş doğmaktan vazgeçmez" ifadelerini yazarak hainlere destek çıkmıştı.