Gurur meselesi

Kadir K., Selma N., ile evlenip kaynanasının evine yerleşti. Ancak, kaynanası sürekli "İçgüveysi" dediği için evi terk etti. 10 bin TL'lik de manevi tazminat davası açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ocak 2016 Güncelleme 11 Ocak 2016, 01:26
Gurur meselesi

İÇİNDEKİLER

İzmir'de damat, kaynana dırdırından usanıp evini terk etti! Lüks bir kuaför salonunda çalışan Kadir N. (32), 4 yıl önce Selma N. (28) ile evlendi. Genç adam, eşinin de isteğiyle, babasından kalma evlerinde kaynanasıyla birlikte yaşamayı kabul etti. Çift, evliliklerinin ikinci yılında bir kız çocuğu sahibi oldu. Ancak damat, kaynanası Neriman K'nın (56), kendisine sürekli "İçgüveysi" diye hitap ederek aşağılamasından bıktı. Daha fazla dayanamayarak evden ayrıldı. Eşiyle dışarıda görüşmeye devam eden adam, ayrı bir eve çıkmayı teklif etti. Ancak eşi, annesini tek başına bırakamayacağını söyleyerek bu teklifini geri çevirdi. Bunun üzerine mahkemeye başvuran adam kaynanasına tazminat davası açtı.

'AİLE BİRLİ ĞİMİZİ BOZDU'
Talihsiz adam, eşiyle aralarında hiç bir sorun olmadığını belirtti. Ancak kaynanasının kendisini sürekli "İçgüveysi" diyerek aşağıladığını ifade etti. Bu nedenle 3 aydır eşini ve kızını göremediğini vurguladı. Kızının babasız kaldığını yuvasının yıkılmasına neden olduğunu öne sürdüğü Neriman K.'dan 10 bin TL manevi tazminat istedi.

Ali EYCE