Pavyonda dehşet

Sık sık gittiği gece k ulübündeki konsomatrise aşık oldu. Ancak genç kadından ilgi görmeyince tabancasına sarıldı ve başından vurarak öldürdü...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Kasım 2015 Güncelleme 12 Kasım 2015, 00:00
Pavyonda dehşet

İÇİNDEKİLER

Bursa'nın Orhangazi-İznik Karayolu'nda bulunan gece kulübünde dün saat 04.00 sıralarında korkunç bir cinayet işlendi. Yalova'da oturan ve bir süre önce eşinden ayrılan 43 yaşındaki Güray U. sık sık aynı gece kulübüne gitmeye başladı. Güray U. pavyonda konsomatris olan 32 yaşındaki Sonay Demir'e aşık oldu. Güray U., önceki akşam da yanına arkadaşı Şaban M.'yi de alarak gazinoya gelip konsomatris Sonay Demir'e aşkını ilan etti. Ancak genç kadın, Güray U.'nun aşkına karşı ilgisiz kaldı. Taraflar arasında kısa sürede tartışma çıktı. Alkolün de etkisiyle belindeki tabancayı çıkartan Güray U., Demir'in başına ateş etti.

KURŞUN BAŞINDAN ÇIKTI
Sonay Demir kanlar içinde olduğu yere yığılırken, başından çıkan kurşun ise aynı masada oturan Güray U.'nun arkadaşı Şaban M.'nin kulağını sıyırıp duvara saplandı. Genç kadın kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Gazinoda görevli kişiler tarafından dövülen Güray U., buradan kaçtı. Katil zanlısı bir süre sonra jandarma tarafından saklandığı zeytinlikte yakalandı.