Torpidodan yasak aşk çıktı

Babalarının otomobilinin torpido gözünde sim kartı bulan kızlar, anneye haber verdi. Torpidoda gebelik testi kiti ve alyans da bulan kadın, eşinin, genç sevgilisini telefona 'Karıcımmm' diye kaydettiğini öğrendi. Aldatılan kadın boşanma davası açıp 1 milyon lira istedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ekim 2015 Güncelleme 11 Ekim 2015, 00:00
Torpidodan yasak aşk çıktı

İÇİNDEKİLER

İzmir Çeşme'de belediye evlendirme dairesinde memur olarak çalışan 47 yaşındaki Yasemin Ç. ile 27 yıllık eşi Hasan Ç.'nin (51) mutlu giden bir evliliği vardı. Çiftin liseye giden kızları, babalarına ait otomobilin torpido gözünde tesadüfen bir telefon sim kartı, gebelik testinde kullanılan bir kit, evlilik simgesi olarak takılan alyans buldu. Kızlar, sim kartı ve diğer eşyaları anneleri Yasemin Ç.'ye verdiler. Telefon hattını açtıran kadın büyük bir şok yaşadı. Telefon hattında 'Karıcımmm' diye kayıtlı olan kişinin, kocasının yasak aşk yaşadığı 26 yaşındaki Semra G. olduğunu öğrendi. Yasemin Ç. telefonda, kocasının Semra G. ile çekilmiş samimi fotoğrafları olduğunu da gördü. Eşiyle durumu konuşmaya çalışan kadın, servis minibüsü sahibi olan eşinin rahat bir şekilde, "Her ikinizi de seviyorum. Ama evliliğimiz bitti, Semra'ya gidiyorum" demesi üzerine ikinci kez şok yaşadı.

1 MİLYON LİRA İSTEDİ
Aile Mahkemesi'nde boşanma davası açması için avukatı Ayşe Esra Ünlü Polat'a yetki veren kadın, torpido gözünde bulduğu eşyalar ile telefonda kayıtlı fotoğrafları delil olarak mahkemeye sundu. Yasemin Ç., evli kaldıkları 27 yıl boyuncu maddi, manevi hep eşine destek olduğunu söyledi. İki yetişkin kız çocuğu yetiştirdiklerini belirten kadın, aile birliğinin yıkılmasında kusurlu olan eşi Hasan Ç.'nin 1 milyon lira manevi tazminat ve ayda bin lira nafaka ödemesini istedi.

Ali EYCE