Dört dörtlük üniversitel

İpek, İsmail, Hakan ve Gökhan Aydın adındaki dördüzler hedeflerine ulaştı. Dördüz kardeşler artık dört dörtlük üniversiteli oldu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2015 Güncelleme 30 Eylül 2015, 01:12
Dört dörtlük üniversitel

İÇİNDEKİLER

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde 1 kız 3 erkek olarak dünyaya gelen ve şimdi 19 yaşında olan İpek, İsmail, Hakan ve Gökhan Aydın adlı dördüz kardeşler artık dört dörtlük üniversiteli oldu. Aydın kardeşlerin erkek olanları Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'ne, İpek ise İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi'ne yerleşti. Sibel-Ayhan Aydın çiftinin İstanbul Cerrahpaşa Hastanesi'nde 15 Ocak 1996 tarihinde başarılı bir operasyonla dünyaya gelen İpek, İsmail, Hakan ve Gökhan adlı dördüzleri ilköğretim ve başarılı geçen lise eğitimlerinin ardından girdikleri üniversite sınavlarında dört dörtlük bir başarı yakaladı. Özel Sandıklı İlköğretim Okulu'nda aynı sınıfta okuyan ve lise yıllarına kadar okulda ve dışarıda birbirlerinden hiç ayrılmayan Aydın kardeşler, farklı liseleri kazanarak birbirlerinden ayrıldı.

ÜNİVERSİTEDE DE AYRILDILAR
Dördüz kardeşlerin ayrılığı üniversite de devam etti. İpek İstanbul Kemerburgaz Üniversitesi Hukuk Fakültesi'ne, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'ne giren İsmail (Eczacılık) Gökhan ( Psikoloji) Hakan ise ( Fizyoterepi) bölümüne girme başarısı gösterdi.

Sırrıberk ARSLAN