'Moray'dı kaldı

Oyuncu Ceren Moray, dizi setinde mahalle sakinlerinin kendilerine oruç tutmadıkları için saldırdığını söyledi. Hem mahalle sakinleri hem set çalışanları bu iddiayı yalanladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Haziran 2015 Güncelleme 21 Haziran 2015, 00:54
’Moray’dı kaldı

İÇİNDEKİLER

O Hayat Benim dizisinde Efsun'u canlandıran Ceren Moray, sosyal medya hesabından oruç tutulmadığı gerekçesiyle setin basıldığına dair bir tweet atmış, kafalarına mermer atıldığını iddia etmişti. Yaşanan olayların ardından mermeri dizi oyuncularının kafasına attığı öne sürülen bina sakinleri Uğur Doğan ve komşusu İsmail Şivi "İddialar tamamen yalan. Olayın oruçla hiçbir alakası yok. Oturduğumuz apartmana ait arsada izinsiz çadır kurup gürültü yapıyorlardı. Bunun üzerine çekimi başka yerde yapmaları için uyarıda bulunduk" diye konuştu.

YALANI HEMEN ORTAYA ÇIKTI

Uğur Doğan ayrıca "Oyuncuların kafasına balkonda bulunan mermeri attığım iddiası kesinlikle doğru değil. Zaten balkonumdaki mermer yerinde duruyor" dedi. Bu arada sette çalışan bir isim de sosyal medyada yaptığı açıklamada yaşananların oruç tutmama nedeniyle değil, bir apartman sakininin "Burada çalışıyorsanız, parasını ödeyin. Yoksa çekin gidin" demesiyle başladığını söyledi. Set çalışanı, başka birinin ise balkonunun mermerini bir an eline alıp hemen yere bıraktığını, ama atmadığını belirtti.

Ahmet ALTINDİŞ