Kıskançlık kurşunu

Ünlü sanatçı Sibel Can'ın 'veliahtım' dediği Mutlu Kaya silahlı saldırıya uğradı. Eski sevgilisi, genç kızı kıskançlık yüzünden vurduğunu itiraf etti! Gözü yaşlı babası ise "Kızımla ben ve tüm aşiretimiz gurur duyduk. Daha sonra tehditler almaya başladık" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mayıs 2015 Güncelleme 20 Mayıs 2015, 00:23
Kıskançlık kurşunu

İÇİNDEKİLER

Diyarbakırlı 19 yaşındaki Mutlu Kaya, katıldığı ses yarışmasıyla herkesin gönlünde taht kurdu. Yarışmanın jüri üyesi Sibel Can ise genç kızı veliahtı olarak seçti. 'O benim Sindirellam' diyerek Mutlu'yu kanatları altına aldı. Ancak önceki gün genç kızın evinde saldırıya uğradığı haberi geldi. Mutlu'nun durumu ağırdı! Tüm Türkiye yasa boğuldu. Sibel Can, isyanını şu sözlerle dile getirdi: "Benim güzel Mutlu kızım nasıl kıydılar sana. Çok üzgünüm. Yarışma sayesinde tanıdığım, binlerce pırlanta kızımızdan biri olan Mutlu'nun sağlık durumu şu anda çok kritik. Acil şifalar diliyorum. Dualarımızı eksik etmeyelim.."

ÖZEL EKİP KURULDU
Diyarbakır emniyeti ise failin yakalanması için özel ekip kurdu. Kaya'nın ailesinin de bilgisine başvuran polis, genç kızın görüştüğü tüm arkadaşları araştırıldı. Mutlu Kaya'nın 1.5 yıl önce kuzeni vasıtasıyla tanıştığı Veysi E.'yi takibe alındı. Kaya ile erkek arkadaşının son zamanlarda yarışmaya katılması nedeniyle arasının açıldığını öğrenildi. Genç kızın, daha öncede Veysi E.'den şikayet olduğu ortaya çıktı. Polis, dün ortadan kaybolan Veysi E.'yi gözaltına aldı. Kaya'nın uzaktan akrabası da olduğu belirlenen zanlı, sorgusunda genç kızı kıskançlık yüzünden vurduğunu itiraf ettiği öğrenildi.

'KIZIM GÜÇLÜ BİRİDİR '
TAKVİM'E konuşan genç kızın babası Mehmet Kaya, "Kızım küçük yaşlardan beri şarkı söylüyordu ve hayalleri vardı. Çok iyi bir ses sanatçısı olmayı istiyordu. Bunu hak etmedi. Şuan kızımın sağlığından başka bir şey istemiyorum. Doktorlar Mutlu'yu uyuttu. Birkaç gün yoğun bakım ünitesinde uyutulacak. Vücut fonksiyonları ve kan değerleri istenilen seviyeye gelirse ameliyata alınacak. Biz aşiret ve aile olarak öyle gerici bağnaz değiliz. Onun televizyonda şarkı söylediğini görünce ağladım. Kızım gözlerini açsın, iyileşsin, yeniden şarkı söylesin, başka bir şey istemiyorum. Kızım güçlü biridir. Sibel Can'ın kızıma destek vermesini bekliyorum" dedi.

Hüseyin KAÇAR