Özgecan olmasın

Platonik aşığı tarafından 5 Ocak'ta kaçırıldığı iddia edilen 17 yaşındaki Gülümse'nin ailesi, kızlarının Özgecan Aslan gibi öldürülebileceğini ileri sürdü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Şubat 2015 Güncelleme 26 Şubat 2015, 00:00
Özgecan olmasın

İÇİNDEKİLER

Adana Seyhan'da oturan Gülümse E.'yi 2 yıl önce okul çıkışında görüp aşık olan Mahmut A., annesini kızın ailesine göndererek istedi. Ancak Gülümse E.'nin ailesi henüz 15 yaşında olan kızlarını vermedi. Mahmut A., geçen 5 Ocak'ta, aynı sokakta oturan ablasına yemek götürmek için dışarı çıkan kızı kaçırdı. Aile, hem kayıp dilekçesi verdi hem de çocuklarının Mahmut A. tarafından kaçırıldığını iddia etti.

"BİZİ TEHDİT EDİYOR"
Anne Emine E., "2 yıldır ailemizi tehdit eden saplantılı bir adam kızımı kaçırdı. Tehditleri nedeniyle kızımı okuldan bile aldık. Bu adam madde bağımlısı ve tehlikeli. Kızımın başına bir şey gelmesinden endişeliyim. Polise ve savcılığa başvurduk 'Araştırıyoruz, bulacağız' dediler. Üzerinden 2 ay zaman geçmesine rağmen hala bir haber gelmedi. Devlet neden bir şey yapmıyor. Mahmut A.'nın yakınları bizi arayıp tehdit ediyor. Yerlerini biliyoruz. Kızımın da Özgecan gibi olacağından korkuyorum" dedi.