Dilan'ses!

6. çocuğunu kucağına almak için gün sayan İbrahim Tatlıses, herkesi şaşırttı. Solistlik yapan Dilan'ın, ünlü sanatçının öz kızı olduğu iddia edildi. Gözlerin çevrildiği İmparator ise sessiz kalmayı tercih etti...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mart 2013 Güncelleme 21 Mart 2013, 00:06
Dilan’ses!

İÇİNDEKİLER

Birliktelikleri olay olan ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in, herkesten sakladığı bir çocuğu olduğu iddia edildi. 5 çocuk babası sanatçının Dilan Çıtak adında bir kızının bulunduğu öne sürüldü. Gündemi sarsan haber, sunuculuğunu Songül Karlı ve Uğur Arslan'ın yaptığı programda patlak verdi.

'STÜDYOYU TERK ETTİ'
Konuklardan biri, programın solisti Dilan Çıtak'ın İbrahim Tatlıses'in kızı olduğunu iddia ederek izleyicileri şoke etti. Bu iddianın ardından Dilan stüdyoyu terk etti. Yaşanan gelişmenin ardından Uğur Arslan ortamı yumuşatmak istedi. Arslan, "Dilan pek dillendirmek istemiyor meseleyi. Şu an çok üzüldü" açıklamasını yaptı.

HASTANEYE KOŞMUŞ
Çıtak'ı yeniden stüdyoya çağıran Arslan, "Dilan lütfen yerine gelsin. Meseleden bahsetmeyeceğiz. Bu ayıp ya da kötü bir şey değil. Sonuçta hepimizin çok sevdiği ve hayranlık duyduğu birisinin kızı burada bizimle birlikte mesai yapıyor, çalışıyor. Ayakları üstünde duruyor" dedi. Bu arada güzel sesi ve İbrahim Tatlıses'e benzerliğiyle dikkat çeken Dilan Çıtak'ın, 2011 yılında ünlü sanatçı silahlı saldırıya uğradığını duyduğu anda, "Baba, baba" diye ağlayarak hemen hastaneye koştuğu öğrenildi.

5 ÇOCUĞU VAR 6. YOLDA
İbrahim Tatlıses, ilk evliliğini Urfa'da Adalet Durak ile yaptı. Çiftin, 3 çocuğu dünyaya geldi. Perihan Savaş ile birlikteliğinden ise Melek Zübeyde adında bir kızı oldu. 1983'te Günah filmini çekerken tanıştığı Derya Tuna'yla ilişkisinden "İdo" (İbrahim) doğdu. Tatlıses, 27 Eylül 2011'de Ayşegül Yıldız ile evlendi. Çift, kız bebek bekliyor.

KONUŞMADI
"What da Funk" grubunun solisti olan Dilan Çıtak'ın Tatlıses'in oğlu ile çok yakın abla-kardeş olduğu öğrenildi. Dilan'ın fiziki olarak Tatlıses'e benzerliği iddiaları güçlendirdi. Gözler ise ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'e çevrildi. Eşi hamile olan İmparator, iddialara cevap vermedi. Sanatçı, telefonlarına çıkmadı.