Kaşkol faciası

Adapazarı'ndaki bir Go Kart pistindeki kazada, üniversite öğrencisi Tuğba Erdoğan'ın kafası koptu... Kaşkolun aracın tekerleğine dolanmasıyla yaşanan olay, şok etkisi yaptı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Şubat 2013 Güncelleme 08 Şubat 2013, 02:16
Kaşkol faciası

İÇİNDEKİLER

Üniversiteli gençlerin tutkusu olduğu Go Kart, korkunç bir kazayı beraberinde getirdi... Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Çevre Mühendisliği öğrencisi olan 24 yaşındaki Tuğba Erdoğan, dün Adapazarı Çevre Yolu üzerinde kurulu bulunan KİPA Alışveriş Merkezi'nin otoparkındaki Go Kart pistine geldi.

START VE FİNİSH
4 numaralı Go Kart'ı tercih eden Tuğba'nın arkadaşları da diğer araçlara bindi ve 13.30 gibi start verildi. Genç kızın atkısı, tekerleğe dolandı ve araç birkaç kez takla attı. Go Kart 5metre ileride dururken, genç kızın bedeni Go Kart'ta kafası ise başından koparak piste fırladı.

AİLE KRİZ GEÇİRDİ
Kan gölüne dönen piste kafa ile beden ayrı, ayrı dururken, olay yerine gelen ambulans ekibi yapacağı bir şey kalmadığını gözyaşlarıyla ifade etti. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nün el koyduğu olayla ilgili olarak soruşturma sürerken, genç kızın arkadaşları olay yerinde şoka girdi. Acı haberi duyan ailesinin de sinir krizi geçirdiği belirtildi.

Hüseyin CUMALI