Delikanlı!

Dayakçı koca, evi terk eden eşinin peşine düştü. Bulamayınca oğluna 10 lira verip yerini öğrendi. Çaresiz kadını bıçakla delik deşik etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Temmuz 2011 Güncelleme 24 Temmuz 2011, 00:00
Delikanlı!

İÇİNDEKİLER

Adana'da 35 yaşındaki Sevda K, dayakçı kocasını terk edince ölümle burun buruna geldi. Boşanmaya karşı çıkan eşi, Sevda'yı çocuklarının gözü önünde sokak ortasında bıçaklayıp kaçtı. Bir kız dünyaya getirdiği ilk eşinden ayrılan Sevda, sekiz yıl önce Bilal K. ile evlendi. Çiftin iki oğlu oldu. Ancak yıkama yağlama işinde çalışan koca, sürekli şiddet uyguluyordu. İşkenceden bıkan talihsiz kadın, üç ay önce oğulları Ersin (6) ve Özgür'ü (4) alıp baba evine döndü. Bir ay önce de boşanmak için dava açtı. İşte o anda işler değişti. Karısının ayrılmasını hazmedemeyen öfkeli koca, boşanma davasını öğrenince tehditler savurmaya başladı. Sevda, izini kaybettireceği umuduyla her gün bir başka apartmanda merdivenleri silerek hayatına devam etti.

ÖLÜMDEN KAÇTI
Terk edilmeyi gurur meselesi yapan koca dün harekete geçti. Kayınpederinin yaşadığı mahalleye giderek eşini aramaya başladı. Ancak kimseden cevap alamadı. Bir an bakkala giden 4 yaşındaki oğlu Özgür'ü gördü. Vicdanı bile sızlamadan cebinden 10 lira çıkarıp çocuğa verdi. Kurbanını yerini öğrendi. Hemen o apartmana giren Bilal K, eşini boynundan, sırtından ve kolundan bıçakladı. Kocasının elinden kurtulan Sevda K, çığlık atarak babasının evine doğru kaçtı. Bilal de peşine düştü. Ancak genç kadın, takatsiz kalmıştı. Bir süre sonra yol kenarına yığılıverdi. İşte can havliyle yaptığı bu son koşu, Sevda'nın hayatını kurtardı. Mahalleli toplanınca çılgın koca kaçtı.