Eski Fenerbahçeli'den bomba iddia!

Ümit Özat'ın bu iddiası ortalığı karıştıracak!

Giriş Tarihi 30 Mayıs 2013, 00:00 Güncelleme 30 Mayıs 2013, 15:34
Eski Fenerbahçeli’den bomba iddia!

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'nin Teknik Direktör Aykut Kocaman ile yollarını ayırmasının yankıları devam ediyor. Bir dönem Fenerbahçe kaptanlığı yapan Ümit Özat, Kocaman'ın ayrılığının kendisi için sürpriz olmadığını belirtirken, Kocaman ile birlikte kulüpten ayrılan Ali Yıldırım hakkında çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Ümit Özat, "Ali Yıldırım başkanlığa aday olacak" dedi.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN TEKNİK DİREKTÖR ADAYLARI - TIKLAYIN...

KOCAMAN İÇİN İYİ OLDU
Aykut Kocaman'ın ayrılığı benim için sürpriz değil diyen Özat, "Ben Aykut hocanın ayrılacağını biliyordum. Daum'un, Denizli'nin, Zico'nun ayrılığında hep aynı oldu. Mali Kongre'de Aziz Yıldırım, Aykut Kocaman 'kalacak' dedi ama bir cümle daha kullandı. 'Kocaman daha da gelişecek.' Bu ifade her teknik adamı rahatsız eder.

Aykut hoca içinde yaşamayı bilen bir adam ama bence bu ifade onu rahatsız etti. Ayrılığı bence iyi oldu. Önümüzdeki yıl Fenerbahçe için çok zor geçecek. Galatasaray şampiyon olursa bu Fenerbahçe açısından büyük yıkım olur. O yüzden ayrılığı bence iyi oldu" dedi.

YILDIRIM ADAY OLACAK
Ali Yıldırım'ın Aziz Yıldırım ile arasının açık olduğunu vurgulayan Özat, çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Özat, "Aykut Kocaman'ın ikinci Fenerbahçe dönemi olacak. Ali Yıldırım bence başkanlığa aday olacak' diye konuştu.

BELGÜ: ADAYLAR DENİZLİ VE YANAL
Fenerbahçe Eski Yöneticisi Hulusi Belgü ise, Aykut Kocaman'ın yerine Mustafa Denizli ya da Ersun Yanal'ın geleceğini iddia etti. (radyospor)