Aman Spartak duymasın

Sarı-Lacivertliler gol yollarında etkisiz görünürken, organize olamadı. Defanstaki zaaflar ise kafalarda soru işareti bıraktı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ağustos 2012 Güncelleme 19 Ağustos 2012, 01:38
Aman Spartak duymasın

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Elazığspor'la 1-1 berabere kalırken tel tel döküldü. Sarı- Lacivertli takım salı günü Şampiyonlar Ligi ön elemesinde oynayacağı Spartak Moskova maçı öncesi hiç iyi sinyaller vermezken kafalarda da soru işareti bıraktı. Süper Lig'e yeni çıkan ve henüz oturmamış bir kadroya sahip olan rakibi karşısında birbirinden değerli yıldızlara sahip olan Fenerbahçe 90 dakika hayal kırıklığı yaratırken sezona da kötü bir başlangıç yapmış oldu. Kuyt, Sow ve Alex gibi çok önemli silahları bulunan Fenerbahçe gol yollarında dağınık bir görüntü çizerken bir türlü beklediği pozisyonları yakalayamadı.

ORGANİZE OLAMADILAR
Maçın başından itibaren bir türlü organize olamayan Sarı-Lacivertliler rakibine üstünlüğünü kabul ettirmeyi başaramadı. Fenerbahçe Elazığspor karşısında savunmada da büyük açıklar verirken kalesinde çok önemli tehlikeler atlattı. Rus ekibi Spartak Moskova'nın Rusya Ligi'nde 5. maçını oynaması ve hazır durumda bulunması salı günkü maç öncesi Fenerbahçe için tehlike çanlarının çalmasına neden oldu.

SPARTAK DAHA HAZIR

Sarı-Lacivertli ekibin Elazığspor'u bir türlü çözememesi ve beklenen performansını sahaya yansıtamaması sıkıntı yaratırken Aykut Kocaman'ın elindeki silahları iyi kullanaması kafalarda soru işareti yarattı.

KÖTÜ BAŞLANGIÇ
Fenerbahçe favori olarak çıktığı Elazığspor karşısında yenilgiden beraberliği kurtarırken sezona kötü bir başlangıç yapmış oldu.

ALEX ETKİSİZDİ
F.Bahçe''nin Brezilyalı yıldızı Alex de Elazığspor karşısında bekleneni vermekten uzaktı. Rakip tarafından sıkı bir markaj altına alınan Alex bu nedenle etkisiz kaldı.