Guti'nin Alex şaşkınlığı

Henüz futbolu bırakmamasına rağmen, Fenerbahçe tarihine adını yazdıran Alex de Souza, yaşam tarzıyla da tüm genç futbolculara örnek bir duruş sergiliyor.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2011, 00:00 Güncelleme 22 Şubat 2011, 17:37
Guti’nin Alex şaşkınlığı

İÇİNDEKİLER

Sabah'ın haberine göre, Brezilyalı oyuncu, 24 saatini Fenerbahçe'yi yaşayarak geçiriyor. Alex, önceki akşam saat 19:00'da başlayan Beşiktaş maçında 3 gol birden atarak takımının galibiyetinde en önemli payın sahibi oldu.

Soyunma odasında duşunu aldı, Samandıra'ya gitti. Buradan da evine geçti. Evinde uykuya dalmadan önce Twitter'daki hesabından Fenerbahçeli taraftarlara 'İyi geceler' diledi. Sabah kalktığında yine ilk iş, Fenerbahçeli taraftarlara Twitter'dan 'günaydın' demekti.

DİZİNE DARBE ALMIŞTI

Ardından Samandıra'nın yolunu tuttu. Burada darbe aldığı sol dizine tedavi yaptırdı. Bu konuda da taraftara gerekli bilgileri verdi! Samandıra'dan ayrıldı ama Fenerbahçe mesaisi bitmedi. Eve gitmeden Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'ndeydi. A2'deki Fenerbahçe- Galatasaray derbisini takip etti.

Teknik direktörü Aykut Kocaman'la birlikte A takıma kazandırılabilecek başka genç futbolcular olup olmadığını yerinde gözlemledi. Yaşam tarzıyla gençlere örnek olurken, "Hem aldığı parayı hem de kendisine yapılan övgüleri sonuna kadar hak ediyor" dedirtti.

Guti'den Alex'e: Sen niye buradasın?

Real Madrid'de yıllarca kaptanlık yaptıktan sonra Beşiktaş'a transfer olan Guti, Fenerbahçe kaptanına övgüler yağdırdı. Maç sonu yanına gidip Alex'i özel olarak tebrik eden İspanyol yıldız, "Gerçekten olağanüstü bir futbolcusun. Senin bugüne kadar Avrupa'nın önemli takımlarında forma giymemene inanamıyorum. Bugün burada olman bile çok şaşırtıcı" ifadelerini kullandı. Alex de Guti'ye teşekkürle karşılık vererek, kendisinin de büyük bir futbolcu olduğunu söyledi.