Afyonkarahisar'da 3 yıl önce oğlunun çölyak hastası olduğunu öğrenen pişmaniye ve met helvası ustası Bülent Kılıçarslan, 2 yıl süren Ar-Ge çalışmalarının ardından glütensiz pişmaniye ve met helvası üretti. Glütensiz pişmaniyeyi piyasaya sürdüğünü kaydeden Kılıçarslan, "Ürün büyük ilgi gördü. Bunu başarmak gerçekten zor oldu" diye konuştu.
Afyonkarahisar'da3 yıl önce oğlunun çölyak hastası olduğunu öğrenen pişmaniye ve met helvası ustası Bülent Kılıçarslan, 2 yıl süren Ar-Ge çalışmalarının ardından glütensiz pişmaniye ve met helvası üretti. Glütensiz pişmaniyeyi piyasaya sürdüğünü kaydeden Kılıçarslan, "Ürün büyük ilgi gördü. Bunu başarmak gerçekten zor oldu" diye konuştu.