Tezgahtan birlik

Patronlar, İstiklal Caddesi'nde buluşup, mağazaları dolaştı. Teröre karşı birlik ve beraberlik mesajı veren işadamları, 'İnadına yatırıma devam' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Mart 2016 Güncelleme 23 Mart 2016, 00:00
Tezgahtan birlik

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un kalbi İstiklal Caddesi'nde Cumartesi günü düzenlenen hain saldırının ardından, perakende sektörü 'İstiklal seferberliği' başlattı. Patronlar İstiklal Caddesi'nde yürüdükten sonra mağaza çalışanlarıyla tezgahın başına geçerek, "Teröre teslim olmayacağız. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı" mesajı verdi. İstiklal Caddesi'ndeki hain saldırının yaşandığı gün mağazalarını zorunlu olarak kapatan markalar, ertesi gün çalışanlarının örnek davranışıyla karşılaştı. Diğer şubelerinden İstiklal Caddesi'ndeki mağazalarına gönüllü olarak çalışmaya gelen personel, patronları da duygulandırdı.

FLO'nun sahibi Ziylan Grup'un Başkanı Mehmet Ziylan: Diğer mağazalarımızdan gönüllü 20 çalışanımız buraya geldi. Biz de teröre inat yatırıma devam edeceğiz.
BMD Başkanı ve Penti'nin sahibi Sami Kariyo: Hayatın normalleşmesi gerekiyor. Kimse bizi durduramaz. Çalışmaya, yatırıma devam edeceğiz.
Kiğılı CEO'su Hilal Suerdem: Uygun şartlar yakalarsak İstiklal'de mağaza açacağız.
DEİK Başkanı Ömer Cihad Vardan: Teröre karşı tek vücut olunduğu sürece, sorun daha çabuk bitecektir.

Özge YAVUZ