Evlendiren kampanya

Merkez Zekeriyaköy'den ev almak kolaylaşıyor. Düzenlenen kampanya ile daire alanlar, % 5 ön ödeme yaparak, peşinatı teslimde ödeyebiliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Ağustos 2014 Güncelleme 11 Ağustos 2014, 00:32
Evlendiren kampanya

İÇİNDEKİLER

Ortadoğu Grup, Merkez Zekeriyaköy projesinde ev almayı kolaylaştıran bir kampanyaya imza attı. İstanbul Zekeriyaköy'de inşa edilen projede, bu ay geçerli olacak kampanya kapsamında yüzde 5 ön ödeme ile peşinatı teslime öteleme imkanı sunuluyor. Banka kredili ödemelerde cazip faiz oranları uygulanan projede, 2+1 çatı dubleksi dairelerin fiyatı 733 bin liradan başlıyor. Aralık sonunda teslim edilecek projede, toplam 106 konut bulunuyor. Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, "Kampanyamız ile sadece yüzde 5 ön ödeme yaparak, peşinatı teslime ötelemek mümkün. Ayrıca peşin ve kredili ödemelerde avantajlı fiyatlar sunuyoruz" dedi.

106 KONUTTAN OLUŞUYOR
25 bin 360 metrekare alanda inşa edilen Merkez Zekeriyaköy, 106 konuttan oluşuyor. Yeşili ve mavisiyle doğanın güzelliklerini hayatın içine taşıyan proje, Kilyos sahiline 5 dakika mesafede konumlanıyor. Projede, balkon ve teraslarıyla ön plana çıkan 2+1 çatı dubleksi daireler 140 metrekareyken, bahçe keyfi yaşamaya imkan tanıyan 3+1 bahçe dubleksi daireler ise 176 metrekare ile 200 metrekare arasında değişiyor.

Özlem KAMER TERCANLI