20 Ocak Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi? Yarın Adana, Osmaniye'de eğitime ara verildi mi? İşte tatil edilen okulların tamamı

20 Ocak Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi? Yarın Adana, Osmaniye'de eğitime ara verildi mi? Hangi illerde kar tatili var? Öğrencilerin gündeminde 'kar tatili' açıklamaları yer alıyor. Son dakika bir çok ilden peş peşe tatil açıklamaları gelmeye başladı. Yurdun büyük bir kısmında etkisini artıran kar yağışı nedeniyle eğitime pek çok il ve ilçelerde ara verildi. İşte İşte tatil edilen okulların tamamı...

Giriş Tarihi 19 Ocak 2022, 16:46 Güncelleme 19 Ocak 2022, 23:58
20 Ocak Kahramanmaraş’ta okullar tatil mi? Yarın Adana, Osmaniye’de eğitime ara verildi mi? İşte tatil edilen okulların tamamı

İÇİNDEKİLER

Hava şartlarındaki olumsuzluklar nedeniyle eğitim ve çalışma hayatında aksamalar meydana geldi. Yoğun kar yağışı yolları kapattı. Meteoroloji'den bir çok il için buzlanma ve don uyarısı geldi. Milyonlarca öğrenci de okullar tatil edildi mi araştırmaya başladı. Peki Hangi illerde okullar tatil edildi? 20 Ocak Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi? Yarın Adana, Osmaniye'de eğitime ara verildi mi? İşte Valiliklerden son dakika 'kar tatili' açıklamaları ile tatil edilen okulların tamamı...

20 OCAK KAHRAMANMARAŞ'tA OKULLAR TATİL Mİ?

Kahramanmaraş'ta kar nedeniyle 20 Ocak 2022 günü eğitime 1 gün ara verildi. Kentte kar yağışı ve buzlanma hayatı olumsuz etkiledi.

Valilikten yapılan açıklamada, il ve ilçelerde devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretimin 20 Ocak Perşembe günü tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı ifade edilerek, vatandaşlardan buzlanma, don ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklar ile çığ tehlikesine karşı dikkatli olmaları istendi.

ADANA

Adana'nın Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verildiği bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Tufanbeyli, Saimbeyli ve Feke ilçelerinde olumsuz hava koşullarının devam etmesi nedeniyle 20 Ocak Perşembe günü okulların tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılacağı bildirildi.

YARIN HANGİ İLLERDE OKULLAR TATİL EDİLDİ?

ŞANLIURFA

Şanlıurfa'da kar nedeniyle yarın eğitime ara verildi

Şanlıurfa'da etkili olan kar yağışı ve buzlanma nedeniyle eğitime yarın ara verildi.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, il genelinde etkili olan kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle her tür kademedeki resmi, özel okul ve kurumlarda eğitim ve öğretimin 20 Ocak Perşembe günü tatil edildiği belirtildi.

Açıklamada, kamu kurumlarında görevli engelli ve hamile personelin de yarın idari izinli sayılacağı ifade edildi.

ADIYAMAN

Adıyaman'da okul tatili uzatıldı

Adıyaman Valiliği, 20 Ocak Perşembe günü ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiğini duyurdu.

Salı ve Çarşamba günü kar ve tipi nedeniyle okulların tatil edildiğini duyuran Adıyaman Valiliği, Perşembe günü de okulları tatil etti. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, "İlimiz genelindeki yoğun kar yağışına bağlı olarak yollarda oluşabilecek buzlanma ve ulaşımda yaşanabilecek olumsuzluklar göz önünde bulundurularak ilimiz genelinde ilk ve orta dereceli okullar ile özel eğitim kurumlarında eğitime 20 Ocak 2022 Perşembe günü de ara verilmiştir. Ayrıca, kamuda çalışan engelli ve hamile kamu personelleri de aynı gün idari izinli sayılacaktır" denildi.

BOLU

Bolu'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitim-öğretime 1 gün ara verildi.

SİNOP

Sinopta da eğitime 1 gün ara verildi.

Diğer illerden son dakika açıklamalar geldikçe haberimiz güncellenecektir.