Şaşakaldı!

İngiliz şarkıcı Elton John, Vladimir Putin'in kendisini aradığını iddia etti. Ancak şarkıcının, iki Rus komedyence kandırıldığı ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2015 Güncelleme 18 Eylül 2015, 23:49
Şaşakaldı!

İÇİNDEKİLER

Eşcinsel kimliğiyle tanınan ve LGBT bireylerin haklarını savunan İngiliz şarkıcı Elton John, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Pazartesi günü kendisini telefonla aradığını açıklamıştı. Haberi John, "Başkan Vladimir Putin, telefon görüşmesi için size teşekkür ediyorum. LGBT bireylerin eşit haklara sahip olması konusunu tartışmak için sizinle görüşmeyi iple çekiyorum" diye yazmıştı. Daha önce Putin'i eleştiren John, Putin'i öve öve bitirememişti.

'BİZE HEMEN İNANDI'
Ancak, görüşme haberi Kremlin sözcüsü Dmitri Peskov tarafından yalanlandı. Bu açıklamadan sonra gerçek ortaya çıktı. 'Vovan' adıyla bilinen Rus komedyen Vladimir Krasnov ve yardımcısı Alexei Stolyarov'un, İngiliz popstarı kandırdıklarını ifade etti. Vovan şunları söyledi: "Alexei'nin İngiliz aksanı var. O, basın sözcüsü Peskov'u oynadı. Ben de Vladimir Putin oldum. Elton John bu aramayı gerçekten bekliyormuş. Bize hemen inandı."