A Milli Takımımız'ın teknik direktörü Vincenzo Montella dün açıklamalarda bulundu. İtalyan hoca, "Son yıllarda A Milli Takım daha çekici bir hale geldi. Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan iki takıma karşı oynayacağız. Bizim takımımızın çekiciliği yükseldiği için böyle bir hazırlık maçını kabul gördüler. Tüm hazırlık maçlarını değerlendirdiğimizde bu seçimleri bir mantık çerçevesinde yaptığımız ortada. Bu tarz maçlarda alınan mağlubiyet bile size bir şey katabiliyor. Dünyanın öbür ucundan davet gördük ve bu bizi gururlandırıyor" diye konuştu.
NEYİ KASTEDİYORSUNUZ!
Forvet seçimleri ile ilgili gelen soru üzerine açıklama yapan Montella, "Her takımın kendi dengesine sahip olduğunu söyleyebilirim. Milli Takım'da da belirli dengeler var. Pivot forvet... Forvet oyuncusu konusunda neyi kastettiğinizi anlayamıyorum. Ben de kısa boylu, fiziksel olarak farklı kapasiteye sahip bir oyuncuydum" yorumunu yaptı. İtalyan teknik adam, "Sezon sonuna geldik, bazı futbolcuların dinlendirilmesi konusunda karar kıldım. Yeni sezona en iyi şekilde başlamalarını istiyorum. Bizim için en önemli periyot Eylül ayında başlayacak" ifadelerini kullandı.
HAKAN KUPAYI ALSIN GEÇ GELSİN!
Vincenzo Montella, "Hakan Çalhanoğlu, Şampiyonlar Ligi'ni kazansın, kutlasın ve kampa geç gelsin. Kalben bunu diliyorum" şeklinde konuştu. PSG ve Çalhanoğlu'nun formasını giydiği İnter, cumartesi günü Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşacak.
ESKİHELLAÇ MİLLİ TAKIM'DA
A Milli Takım'ın ABD ve Meksika ile oynayacağı özel maçların aday kadrosu açıklandı. Devre arasında Trabzonsporlu Mustafa Eskihellaç, A Milli Takım kadrosunda kendisine yer buldu. Rio Ave'de ülkemizi başarıyla temsil eden Ege Tıknaz ve Beşiktaşlı Mustafa Hekimoğlu da A Milli Takım'a seçilen diğer oyuncular oldu.