Akran dehşeti: Özel okulda bıçaklı kabus!

Kocaeli’deki bir kolejde 10. sınıf öğrencisi İ.Y.S., 7 genç tarafından darp edildi. Ciğeri sönme noktasına geldi. Yoğun bakıma girdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Nisan 2024 Güncelleme 30 Nisan 2024, 07:03
Akran dehşeti: Özel okulda bıçaklı kabus!

İÇİNDEKİLER

Kocaeli İzmit'te bulunan kolejde okuyan 7 öğrenci, diğer öğrencilere yönelik sık sık darp ve tehdit olaylarıyla gündeme geliyordu. Okulda adeta terör estiren 7 öğrenci, son olarak 25 Nisan'da teneffüste top oynayan bir alt sınıftan 6 öğrencinin topunu zorla ellerinden aldı. Bir süre sonra topu geri alan 10. sınıf öğrencileri bu kez de tehdit edildi.

Ders sonunda da bir köşede sıkıştırılarak darp edildi. Çeşitli yerlerinden yaralanan öğrenciler durumu ailelerine bildirirken yaralı çocuklardan İ.Y.S. hastanede yoğun bakım altına alındı. İ.Y.S.'nin, aldığı darbeler nedeniyle ciğerinin sönme noktasına geldiği öğrenildi. Halen tedavisi süren İ.Y.S. ve darp edilen diğer çocukların aileleri, karakola giderek olayla ilgili suç duyurusunda bulundu.

Darp edilen çocukların ifadelerine başvuruldu. Bir öğrenci karşı taraftaki öğrencilerden bazılarının bıçak taşıdığını söyledi. Şikâyet sonrası savcılık soruşturma başlattı.
ATAKAN IRMAK

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN