Sağlıkta hedef 225 bin yeni katılımcı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Nisan 2024 Güncelleme 26 Nisan 2024, 07:01
Sağlıkta hedef 225 bin yeni katılımcı

İÇİNDEKİLER

Katılım esaslı BES ve sigortacılıkta 10'uncu yaşını kutlayan Katılım Emeklilik, sağlık sigortalarında faizsiz ürünleri, uygun prim maliyetleri, ürün çeşitliliği ve kapsamlı ek asistans hizmetleriyle her geçen gün daha fazla ilgi görüyor. Sağlık sigortalarında geçen yıl yüzde 392'lik bir büyüme ile sağlık sigortacılığının ilk 10 şirketi arasında en hızlı büyüyen şirket olduklarını belirten Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, "Katılım Sağlık markası altında yaklaşık 1 milyar liralık prim üretimine ulaştık.

Katılım sigortacılığının sektördeki konumu ve pazar payı genişliyor. Katılım Emeklilik olarak sağlıkta 2024 hedefimiz yıl sonuna kadar 225 bin yeni sigortalıya ulaşmak" dedi. Katılım Emeklilik, sağlık sigortaları portföyünü, dijital muayene teminatlı "4+4'lük" güvence sunan yeni poliçesiyle büyütüyor. Yeni poliçe kapsamında sigortalılara, yatarak tedavilerde limitsiz teminatın yanı sıra yıl içinde 4 kez de ayakta tedavi teminatı sağlanıyor. Katılım Emeklilik'in dijital destekli bu yeni sigorta ürünü, branş hekimleriyle yılda 4 kez olmak üzere online muayene olma ve danışmanlık alma imkânı sağlıyor.

HİZMETTE SÜREKLİLİK
Katılım Emeklilik 4+4'lük sağlık sigortasına ek asistans hizmetleri de sunuyor. Yılda 1 kez diş bakım ve check-up hakkına sahip olan sigortalılar, 20 seans fizik tedavi ve sınırsız doktor, diyetisyen, psikolojik danışmanlık gibi hizmetlerden de poliçelerinin kapsadığı yıllık süre içinde ücretsiz faydalanma ayrıcalığını yaşıyor. Poliçe kapsamında, mamografi ve PSA taramaları da 40 yaş üstü sigortalılara ücretsiz olarak sunuluyor. Dijital kanallar üzerinden sunulan yeni muayene ve danışmanlık ürünü, özellikle iş seyahatleri nedeniyle ya da yaz ayları süresince yaşadıkları şehirlerden ayrılan sigortalılar için alanında uzman branş hekimlerinden aldıkları sağlık hizmetinde sürekliliği sağlıyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN