Orancı’nın kuzeni bombayı patlattı: Uğur Dündar ve Suphiye Orancı Çınar Otel'de birlikteydi

Metin Akpınar’ın kızı çıkan Duygu Nebioğlu, ablası Dilara Gülatan’ın babasının da Uğur Dündar olduğunu açıkladı. Dündar çelişkili DNA raporu ile iddiayı yalanladı. Orancı ile tanışmadığını anlattı. Ancak Orancı’nın kuzeni bombayı patlattı: "Suphiye ile Yeşilköy’deki Çınar Otel’e gittik. Orada Uğur Dündar’ı gördü ve selamlaştılar."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Nisan 2024 Güncelleme 23 Nisan 2024, 07:01
Orancı’nın kuzeni bombayı patlattı: Uğur Dündar ve Suphiye Orancı Çınar Otel’de birlikteydi

İÇİNDEKİLER

Türkiye Duygu Nebioğlu'nun iddialarıyla sarsıldı. Nebioğlu, babasının Metin Akpınar olduğunu açıkladı. Annesinin evlilik dışı ilişkilerinden 4 çocuğu bulunduğunu söyledi. Ablası Dilara Gülatan'ın babasının da ünlü bir gazeteci olduğunu belirtti. İddiaya göre o gazeteci Uğur Dündar'dı. Gülatan'ın Uğur Dündar'a babalık davası açtığı ortaya çıktı.

Dündar çelişkili DNA raporu ile iddiayı yalanlasa da Dilara olayın peşini bırakmadı. Evli ve 2 çocuk annesi olan genç kadın "DNA raporuna itiraz edeceğiz. Mücadelem sürecek" şeklinde açıklama yaptı. İşte bunlar devam ederken ilginç bir gelişme yaşandı. Anne Suphiye Orancı'nın teyzesinin kızı N. H. ortaya çıktı. N.H. şu ifadeleri kullandı:

'GÖZLERİMLE GÖRDÜM'
"Suphiye'nin Dündar ile tanışıklığına şöyle şahit oldum. 1980'li yıllarda Yeşilköy'deki Çınar Otel ve çevresi İstanbul'da gençlerin buluşma noktasıydı. Biz de ara ara Çınar Otel'in kafesine gider zaman geçirirdik. Bir gün Suphiye ile Çınar Otel'in kafesine gittik. Suphiye, Uğur Dündar'ı gördü. Selamlaşıp bir süre sohbet ettiler. Ben de bu anlara şahitlik ettim. Daha sonra da bana Uğur Dündar ile arkadaş olduğunu söyledi. Tanıştıklarını buradan biliyorum..."

İLK ÇOCUĞU EROL'DAN
N.H., Suphiye'nin ilk çocuğunun babasıyla ilgili de konuştu: Suphiye'nin ilk çocuğunun mahalledeki Erol isimli gençten olduğunu kendisinden dinledim. O dönem hamileydi. Erol, sarışın, yakışıklı gençti. Sonradan Suphiye ile yollarımız ayrıldı. Uzun yıllar bir daha görüşmedik. Kendisi Almanya'ya gitti. Almanya'ya gidiş sebebinin de Türkiye'de tanıştığı Alman bir mühendis sebebiyle olduğunu biliyorum. Bu mühendis onu Almanya'ya götürdü...

ÇOCUKLUK ARKADAŞIYDIK
Suphiye Orancı'nın evlilik dışı doğan 4 kızının da nüfustaki baba isimlerinin Erol olması kafaları karıştırdı! Balmumcu'da restoranı, Bebek'te dairesi olduğu bile iddia edilen Erol'a ise Müge Anlı ulaştı. Müge Anlı, "Erol Bey, Suphiye ile çocukluk arkadaşı olduklarını ve aynı mahallede büyüdüklerini anlattı" dedi.

CANKURTARANDI
Uğur Dündar bir röportajında gençliğinde Çınar Otel'de cankurtaran olduğunu söylemişti. "Harçlığımı çıkarmak için işe girdim. Nedense kurtardıklarımın hepsi kadındı" demişti. Bu arada Uğur Dündar'ın 1970'li yıllarda oteldeki diskoteği işlettiği, Cem Yılmaz'ın da öğrenciyken otelde çalıştığı öğrenildi. Dündar'ın daha sonra otelin kafeteryasını da işlettiği bildirildi.

ARAŞTIRMA YAPIYORUM
Duygu Nebioğlu, kendisini ve annesini hedef alanlara tepki gösterdi. "Asıl bölüm yeni başlıyor" dedi. Gözler yeniden Nebioğlu'na çevrildi. Nebioğlu sosyal medya hesabından bu kez şu mesajı verdi: Hiçbir kötü kalpli yorumla canımı sıkmıyorum. Aksine ciddi araştırmalar yapıyorum.
CEYHAN TORLAK

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN