‘Kusursuz değilim’

Güzelliği ve oyunculuğuyla dikkat çeken Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye’ye samimi itiraflarda bulundu: "Kusursuz değilim, kusursuz olanı da hep sıkıcı buluyorum."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Nisan 2024 Güncelleme 14 Nisan 2024, 06:57
‘Kusursuz değilim’

İÇİNDEKİLER

GQ Global Creativity Awards gecesi önceki gün New York'ta gerçekleşti. Dünyanın ilham veren isimlerinin seçildiği gecede Serenay Sarıkaya da ödül aldı. Oyunculuk kariyeri ve duruşuyla ödüle layık görülen Serenay Sarıkaya, GQ Türkiye'ye verdiği röportajda samimi açıklamalar yaptı:
15 Yaşındanberi çok fazla zorlukla iç içeyim. Yolumu bulmak için cesur kararlar aldım ve iç sesime güvendim.
Annem ve babam çok erken yaşta ayrılmıştı ve biz annemle baş başa bir yolculuğa çıkmıştık. İki kadın bir hayat mücadelesi verdik.
Kendimi keşfetmek ve anlamak konusunda meraklı ve iştahlı birisiydim.
Yaşamayı çok seviyorum. Kendimi kusursuz bulmuyorum, kusursuz olanı da sıkıcı buluyorum aslında, dediğim gibi bana özgün, yegane gelmiyor.
Aslında Ankaralıyım ama bütün bu yolculuğum ben Antalya'da yaşarken başıma geldi. Ve gerçekten benim için büyük bir bilinmez olan bu meslek, bu sektör sonrasında yine koca bir bilinmez olan İstanbul'a geldim. Çoğu şeyi yolda öğrendim ve doğaçlayarak öğrendim. Sadece köklerimde bildiğim, o güvendiğim, sevdiğim kendimi koruyarak bir şeylerin yolunda gideceğine inandım. Nitekim öyle de oldu, ama şimdi geldiğim noktada duygum şu; tamamen hazırlıksız da olmak biraz beni korkutuyor.

TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN