İTÜ Gıda Mühendisliği öğrencisi ve PİN Global Gıda Kurucusu Barış Konca, 3 yıllık Ar-Ge çalışmasıyla ortaya çıkardıkları kafeinli soğuk çayı yurt içinde satışa sunduklarını belirterek, Silikon Vadisi aracılığıyla ABD pazarına açılmayı hedeflediklerini söyledi. Yaş ortalaması 25 olan 9 kişilik ekiple ürünü hayata geçirdiklerini kaydeden Konca, "Girişimimizi ABD'ye açmak hayalimiz. Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nce gönderildiğimiz Silikon Vadisi'nde çok değerli eğitimler alacağız" dedi.
İTÜ Gıda Mühendisliği öğrencisi ve PİN Global Gıda Kurucusu BarışKonca, 3 yıllık Ar-Ge çalışmasıyla ortaya çıkardıkları kafeinli soğuk çayı yurt içinde satışa sunduklarını belirterek, Silikon Vadisi aracılığıyla ABD pazarına açılmayı hedeflediklerini söyledi. Yaş ortalaması 25 olan 9 kişilik ekiple ürünü hayata geçirdiklerini kaydeden Konca, "Girişimimizi ABD'ye açmak hayalimiz. Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi'nce gönderildiğimiz Silikon Vadisi'nde çok değerli eğitimler alacağız" dedi.