Yenge istedi... Geliyor

Beşiktaş Milangaz'ın kadrosuna kattığı Los Angeles Lakers'ın yıldızı Lamar Odom'un Türkiye tercihindeki en büyük destekçisi dünyaca ünlü eşi Khloe Kardashian

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Kasım 2011 Güncelleme 26 Kasım 2011, 02:10
Yenge istedi... Geliyor

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Milangaz'ın anlaştığı Los Angeles Lakers'ın dev pivotu Lamar Odom'un Türkiye tercihindeki en büyük destekçisinin dünyaca ünlü manken Kim Kardashian'ın kızkardeşi olan eşi Khloe Kardashian olduğu ortaya çıktı.

İSTANBUL BOĞAZI'NA HAYRAN!
Khloe Kardashian'ın 2010 yılında Türkiye'de düzenlenen Dünya Basketbol Şampiyonası'na ABD Milli Takımı'nın kaptanı olan eşiyle birlikte ülkemize geldiği ve özellikle İstanbul Boğazı'na hayran kaldığı öğrenildi. Odom'un Beşiktaş'tan teklif aldığını öğrenen Khloe'nin diğer yabancı sporcuların eşlerinin aksine, yıldız basketbolcuya ülkemize gelmesi yönünde destek verdiği ifade edildi. Odom'un en geç önümüzdeki hafta İstanbul'da olması bekleniyor.

DEMİRÖREN: SÖZLEŞMESİ ELİMİZDE
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, Odom'la ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Sözleşmesi elimize ulaştı. Aylık, 140 bin dolar karşılığında gelecek. Bu tip yıldızlar Beşiktaş'ı tercih ediyor. Bu da geldiğmiz nokta" dedi.

GÖZLER HEP ÜSTLERİNDE!
Lamar Odom'un eşi Khloe Kardashian, dünyaca ünlü yıldız Kim Kardashian'ın kızkardeşi olarak da gündemdeki yerini koruyor. Dünyada milyonlarca hayran kitlesi bulunan ikili, fanlarının ilgi odağında yer alıyor.