Mersin'den müthiş hareket

Nurullah Sağlam yönetimindeki Mersin İdman Yurdu, Beşiktaş'ın eski golcüsü Bobo ile el sıkıştı... Şimdi sırada PSV'li Otman Bakkal var...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Haziran 2012 Güncelleme 09 Haziran 2012, 00:00
Mersin’den müthiş hareket

İÇİNDEKİLER

Yeni sezona iddialı bir kadroyla girmek isteyen Mersin İdman Yurdu transfer harekatına başladı. Beşiktaş'ın Brezilyalı eski golcüsü Bobo ile el sıkışan Akdeniz temsilcisinin yeni hedefi ise PSV Eindhoven'da forma giyen Otman Bakkal...

BOBO HAFTAYA İMZAYI ATAR...
Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, transfer çalışmalarıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Bobo ile görüştük. Kendisi de bize gelmek adına çok hevesli. Mersin'e gelmesinin önünde bir engel göremiyoruz. Önümüzdeki hafta imzaların atılmasını bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

ASIL BOMBA OTMAN BAKKAL OLACAK
Transfer çalışmalarının hız kesmeden devam edeceğini belirten Nurullah Sağlam, "Asıl bombayı ise PSV Eindhoven'lı Otman Bakkal ile patlatmak istiyoruz. Bonservisi elinde olan bir oyuncu. Salı günü yola çıkıp transferi bitirmek için gideceğiz. Alıp geliriz diye düşünüyorum" diye konuştu.

YÖNETİMİMİZLE UYUM HALİNDEYİZ...
Teknik kadro ve yönetim olarak uyum halinde çalıştıklarını kaydeden deneyimli teknik adam, "Geçen sezonun ortalarından beri izlediğimiz, takipte olduğumuz isimler var. Bünyemize uyacağını, kadromuza fayda sağlayacağını düşündüğümüz isimleri transfer edeceğiz. Bu konuda yönetimimizle koordineli olarak çalışmalarımızı devam ettiriyoruz" dedi.

MERSİN'İ HAK ETTİĞİ YERE GETİRECEĞİZ
Mersin İdman Yurdu'nun köklü ve büyük bir camia olduğunu belirten Sağlam, "Mersin kenti futbolu çok seviyor ve takımına desteğini sürekli gösteriyor. Camia olarak bu kulübü hak ettiği yerlere getireceğemizden kimsenin şüphesi olmasın. Üst sıraları zorlayan, rakiplerin sahaya çekinerek çıkacağı bir Mersin İdman Yurdu oluşturacağız" diye konuştu.

DAHA ÇOK İŞİM VAR...
Takımdaki geleceğine ilişkin olarak da görüşlerini belirten Sağlam, "Mersin'de son derece huzurlu ve mutluyum. Bu kenti ve insanlarını çok seviyorum. Kulüpte de huzurum yerinde. Daha uzun yıllar burada görev almak istiyorum. Mersin İdman Yurdu adına yapmayı planladığım kafamda çok şey var. Mersin'de bu potansiyel fazlasıyla mevcut. Bunların hepsini tek tek hayata geçirmeden buradan bir yere gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum" ifadelerini kullandı.

CRUZEİRO'DA MUTLU OLAMADI
Türkiye'yi ve Türk insanını yakından tanıyan Bobo, 2006-2011 yılları arasında Beşiktaş'ta forma giydi. Siyah-Beyazlı kulüple çıktığı 220 maçta rakip fileleri 97 kez havalandıran Brezilyalı golcü, tribünlerin de sevgilisi oldu. Beşiktaş'tan ülkesinin Cruzeiro takımına geçen Bobo, Cruzeiro'da aradığını bulamadı. Bobo'nun Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı biliniyor.

FEYENOORD'TA KİRALIK OYNADI
PSV Eindhoven'ın futbolcusu olan Otman Bakkal, geçen sezon Feyenoord'ta kiralık olarak forma giydi. Orta sahada görev alan isim, çıktığı 12 karşılaşmada 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.