Turkiye kahramanları bağrına bastı

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kişi başı 200 bin lira, Turkcell de takıma toplam 200 bin lira prim verecek. Federasyon da elini cebine atacak.Sanat dünyası destek için adeta sıraya girerken, şampiyon futbolcular, "Bizim için en büyük prim, 80 milyonun mutluluğudur" dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Ekim 2017 Güncelleme 11 Ekim 2017, 01:21
Turkiye kahramanları bağrına bastı

İÇİNDEKİLER

Avrupa Şampiyonu olarak tarihi bir başarıya imza atan Ampute Futbol Milli Takımımız'ı 80 milyon bağrına bastı... Ülkenin dört bir yanından kahramanlara destek adeta çığ gibi büyüyor. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, "Bu gençlere sahip çıkmak hepimizin boynunun borcu" dedi ve kişi başı 200 bin lira prim sözü verdi. Ampute Milli Takımı'nın sponsoru olan Turkcell de toplam 200 bin lira ödül dağıtacağını açıkladı.

"HELAL OLSUN SİZE ÇOCUKLAR"
Sanat ve iş dünyası da Ampute Milli Takımı'na destek için adeta sıraya girdi... Şarkıcı Demet Akalın yaşanan başarıya kayıtsız kalmayan isimlerden oldu. Akalın, "Helal çocuklara. 20 bin lira prim tüm beni takip eden guzel canlar adına gitsin o zaman aslanlara" dedi. Haluk Levent de milli futbolcuların çocuklarına 1 yıl burs sözü verdi.

​KULÜPLER DE DESTEK HAZIRLIĞINDA
Futbol Federasyonu, Ampute Takımı için kesenin ağzını açmaya hazırlanıyor... TFF önümüzdeki günlerde verilecek primi açıklayacak. Ayrıca Süper Lig kulüpleri de Ay-Yıldızlılar'a önemli bir destek vermek için kolları sıvamış durumda. Buna karşın tarihe geçen futbolcular, "Bizim için en büyük prim, 80 milyonun mutluluğudur" diyor.