Yaz bir destan daha

12 Dev Adam, Avrupa Basketbol Şampiyonası’nda çeyrek finalist olabilmek için İspanya ile bugün saat 18.45’te Sinan Erdem’de kozlarını paylaşacak...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Eylül 2017 Güncelleme 10 Eylül 2017, 00:35
Yaz bir destan daha

İÇİNDEKİLER

Milli Basketbol Takımı, 2017 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda bugün İspanya ile karşı karşıya gelecek. Sinan Erdem Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma saat 18.45'te başlayacak ve NTV Spor'dan naklen yayınlanacak. Kazanan takım çeyrek finale adını yazdıracak. D Grubu'nda mücadele eden millilerimiz 2 galibiyet ve 3 yenilgi ile 4. sırada yer almıştı. Rakip İspanya ise C Grubu'nu yenilgisiz bitirdi.

SON 16 TURUNDA 3 MAÇ DAHA VAR
Türkiye ile İspanya eşleşmesinden galip çıkacak takım, çeyrek finalde, Fransa'yı eleyen Almanya ile karşılaşacak. Şampiyonanın son 16 turunda Türkiye- İspanya dışında bugün saat 12.30'da Letonya-Karadağ, 15.15'te Sırbistan-Macaristan, 21.30'da da Hırvatistan-Rusya maçları oynanacak.

Hazırlıklarını tamamlayan Ay-Yıldızlı ekibimiz maç saatini beklemeye başladı. TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu da 12 Dev Adam'la bir araya gelerek moral verdi.

YÜREĞİMİZİ ORTAYA KOYACAĞIZ
Milli Takımımız'ın yıldızlarından Cedi Osman, İspanya'nın turnuvanın en güçlü takımı olduğunu ancak kazanmak için yüreklerini ortaya koyacaklarını söyledi. Kaptan Sinan Güler ise, "Seyircimizle hep maçın içinde olacağız" diye konuştu.