Kartal’dan Remy atagı

Kartal golcü transferi için rotayı yine Remy’ye çevirdi. Gomedz’en net cevap alamayan, Eto’o’da belirsizlik yaşayan Beşiktaş Fransız golcünün kiralanması için harekete geçti. Görüşmelerin olumlu ilerlediği ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Ağustos 2016 Güncelleme 04 Ağustos 2016, 01:30
Kartal’dan Remy atagı

İÇİNDEKİLER

Hem Mario Gomez'in henüz kendilerine bir cevap vermemesi hem de Eto'o'nun da kulübüyle arasındaki pürüzleri giderememesinden endişe duyan Beşiktaş her ihtimali göz önüne alarak rotayı yine Loic Remy'ye çevirdi. Teknik Direktör Şenol Güneş'in transferlerin lig başlayana kadar bitirilmesini istemesi üzerine harekete geçen Başkan Fikret Orman'ın İngiliz kulübü Chelsea ile Loic Remy için görüşmelere başladığı ortaya çıktı. İngiliz kulübü ile her zaman çok iyi ilişkiler içinde olan Başkan Fikret Orman'ın geçtiğimiz günlerde yaptığı Londra çıkarmasında Remy konusunda önemli adımlar attığı ifade edildi. Chelsea'nin hocası Conte'nin Loic Remy'e yeni sezonda kadroda yer vermeyi asla düşünmediği belirtildi. Bu nedenle 29 yaşındaki oyuncunun kiralama teklifine olumlu yaklaşan İngiliz kulübünün yetkilileri, transfer için kolaylık sağlayacaklarını belirttiler.

ORMAN YILLIK ÜCRETİNDE İNDİRİM İSTEYECEK
Fikret Orman'ın Chelsea ile el sıkışmasının ardından Remy ve menajeri ile masaya oturmayı planlayan Başkan Fikret Orman'ın bu futbolcunun yıllık ödemesi konusunda indirim isteyeceği gelen bilgiler arasında. Chelsea'de çok az şans bulan Fransız futbolcunun Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olması nedeniyle bu transfere sıcak baktığı öne sürüldü. Remy'nin yakın çevresine, "Şartlarda anlaşabilirsek Beşiktaş benim için uygun bir seçim olur" dediği öğrenildi.