Kadıköy'ün Gomes'i geliyor

Orta sahaya takviye peşinde olan Fenerbahçe'de bir isim daha ön plana çıktı. Sarı-Lacivertliler, Valencia'nın 22 yaşındaki Portekizli yıldızı Andre Gomes'i kiralamak için düğmeye bastı. Sarı-Lacivertli yönetim, geçtiğimiz sezon Benfica'da kiralık oynayan Andre Gomes'in satın alma opsiyonundaki yüksek rakamı düşürmeye çalışıyor!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ağustos 2015 Güncelleme 09 Ağustos 2015, 01:52
Kadıköy’ün Gomes’i geliyor

İÇİNDEKİLER

Yeni sezon öncesinde yaptığı transferlerle dikkat çeken Fenerbahçe, şimdi eksik kalan taşları yerine oturtmaya çalışıyor. Sol kanat ile birlikte orta sahaya takviye yapmak iseyen Sarı- Lacivertliler, daha önce orta saha için 5 isim belirlemişti. Son olarak ortaya çıkan isim ise Valencia'nın 22 yaşındaki yıldız oyuncusu Andre Gomes oldu. Geçtiğimiz sezon Benfica'da kiralık olarak oynayan Portekizli orta saha oyuncusu 33 maçta forma giymiş ve takımıyla şampiyonluk yaşamıştı. Maliyeti oldukça yüksek olan Andre Gomes'i Fenerbahçe'nin satın alma opsiyonuyla birlikte kiralamayı düşündüğü belirtiliyor. Ancak bu futbolcu için daha önce 15 milyon Euro bonservis ücreti ödeyen Valencia biraz sorun çıkartacak gibi! Fenerbahçe satın alma opsiyonu için pazarlık yapıyor. Andre Gomes'in futbol stili için "Küçük Zidane" gibi yorumlar yapılmıştı.

PORTO, QUINTERO İÇİN 9.5 MİLYON EURO İSTİYOR
Bu arada sporx.com futbol internet sitesinde yer alan bir habere göre, Portekiz basını Fenerbahçe'nin orta saha için Porto'nun Kolombiyalı yıldızı Quintero'yu istediği ancak Portekiz ekibinin 9.5 milyon Euro gibi bir bonservis ücreti talep ettiği iddia edildi. Portekiz basını, yüksek maliyet nedeniyle Fenerbahçe'nin Quintero için kiralama formülüne sıcak baktığını da yazdı. Porto, Quintero'yu 2013 yılında İtalyan ekibi Pescara'dan 5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer etmişti.