Drogba Terry'yi buraya getir

Sarı-Kırmızılılar, Mancini'nin gözdesi olan İngiliz stoper için temaslara hız verdi. Didier Drogba'nın tam 7 yıl birlikte oynadığı John Terry ile görüşerek, Galatasaray'a gelmesi için ikna etmeye çalıştığı öğrenildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2013 Güncelleme 15 Kasım 2013, 03:05
Drogba Terry’yi buraya getir

İÇİNDEKİLER

Milli maç arasında transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da gündemin ilk maddesi John Terry... Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Roberto Mancini'nin gözdesi olan tecrübebi stoper için temaslarını sürdürürken, gelişmeler İngiliz basınında manşetleri süslüyor.

G.SARAY'LA İLGİLİ BİLGİ VERDİ
Gazeteler ve internet sitelerinin haberlerine göre Galatasaray yönetimi transferi bitirmek için Didier Drogba'yı da devreye soktu. Fildişili yıldızın, Chelsea'de 7 yıl birlikte forma giydiği John Terry ile telefonda görüşerek, Galatasaray ve İstanbul hakkında bilgi verdiği öğrenildi.

MOURINHO İLE DE GÖRÜŞÜLECEK
Drogba
'nın Galatasaray'dan büyük övgüyle bahsettiği ve transfer teklifine mutlaka evet demesini istediği gelen bilgiler arasında... Sarı- Kırmızılı yönetimin ise Wesley Sneijder ve Didier Drogba'nın transferinde büyük yardımları olan Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile görüşeceği öğrenildi.

EN DOĞRU TERCİH GALATASARAY
Galatasaray yönetiminin Terry'nin transferi için de Portekizli hocadan yardım isteyeceği belirtiliyor... İngiliz basınında yapılan yorumlarda ise Sarı-Kırmızılılar'ın transferde oldukça şanslı olduğu vurgulandı. Terry'nin devre arasında büyük ihtimalle takımdan ayrılacağını ifade eden gazeteler, "Rusya ve Katar'dan gelen teklifler Terry'yi cezbetmiyor. Drogba ve Mancini'nin takımı, onun için en doğru tercih" yorumunu yaptı.

BiRLiKTE ÇOK KUPALAR KALDIRDILAR
Drogba ve Terry, Chelsea formasıyla tam 7 sezon birlikte forma giydi. İki yıldız, mavi forma altında Şampiyonlar Ligi, Premier Lig ve FA Cup şampiyonlukları yaşadı. Drogba ve Terry hem saha içinde hem de saha dışındaki dostluklarıyla sık sık İngiliz basınına da haber oldu.