Son teklif 2 milyon €

Bordo-Mavililer'in Bendtner'i kiralama önerisine İngiliz kulübü ret cevabı verdi. Bunun üzerine bu futbolcu için Arsenal'e 2 milyon Euro teklif eden yönetim cevabı bekliyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ağustos 2013 Güncelleme 17 Ağustos 2013, 00:40
Son teklif 2 milyon €

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor Bendtner için bastırıyor... Bir süredir kadrosuna iyi bir yabancı golcü katmak için girişimlerini sürdüren Bordo-Mavili yönetim Arsenal'de forma giyen Nicklas Bendtner için önce kiralama teklifinde bulundu. Ancak İngiliz kulübü bu oyuncuyu ancak bonservisiyle verebileceğini bildirince yönetim yaptığı ikinci değerlendirmede Danimarkalı oyuncu için Arsenal'e 2 milyon Euro bonservis bedeli teklifinde bulundu. Ancak İngiliz kulübünün 2.5 milyon Euro'da diretmesi üzerine beklemeye geçen yöneticiler bir yandan da Bendtner ile temasa geçerek bu oyuncuya 3 yıllık bir teklifte bulundu. Bendtner'in bu öneriye yeşil ışık yaktığı belirlendi.

BENDTNER 3.5 MİLYON EURO KAZANIYOR
Geçen sezon Juventus'ta kiralık olarak forma giyen yıldız futbolcunun kulübünden yılda 3.5 milyon Euro gibi yüksek bir rakam alması Trabzonspor'un karşısına çıkan en büyük pürüz olarak gösteriliyor. Bordo- Mavililer bu rakamı da aşağı indirme çalışmaları yapıyor.

ALMAN EKİBİ FRANKFURT DEVREDEN ÇIKTI
Bu arada yıldız oyuncuyla Alman kulübü Frankfurt'un da ilgilendiği ortaya çıktı. Ancak Frankfurt yılda 3.5 milyon Euro gibi yüksek bir rakamı karşılayamayacağı gerekçesiyle oyuncunun transferinden vazgeçti. Danimarkalı futbolcu Arsenal tesislerinde şimdilik tek başına çalışıyor.