Ne karar çıkacağını hiç kimse bilemez

UEFA, Disiplin Kurulu'nun tamamen bağımsız olduğunu söyleyerek, "Ne karar çıkacağını UEFA yetkilileri dahil hiç kimse bilemez. Bunu herkes iyi bilsin"

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2013 Güncelleme 15 Haziran 2013, 02:29
Ne karar çıkacağını hiç kimse bilemez

İÇİNDEKİLER

UEFA'nın resmi internet sitesinden yapılan açıklama kafaları bir kez daha karıştırdı. UEFA yetkilileri kendileri ile görüşme talebinin Türkiye Futbol Federasyonu'ndan geldiğini belirterek, "UEFA Disiplin Kurulu tamamen bağımsızdır ve herhangi bir UEFA yetkilisinin cezaları önceden tahmin etmesi kesinlikle söz konusu değildir" ifadesini kullandı.

HER ŞEY BELİRSİZ
UEFA Disiplin Komitesi'nin disiplin yönergelerini uygulayacağının altını çizen yetkililer, "Bu nedenle Türkiye Futbol Federasyonu'nun disiplin uygulamalarının gelecekte etkilenip etkilenmeyeceği belirsizdir. Disiplin müfettiş raporunda hem Türkiye Futbol Federasyonu'nun kararları hem de devam eden adli dava yer almıştır. Bunun dışında olanlara asla hiç kimse itibar etmesin" yorumunda bulundu.

PLATİNİ GELİŞMELERİ YAKINDAN İZLİYOR
UEFA Başkanı Platini Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın UEFA Disiplin Kurulu'na sevkedilmesiyle ilgili gelişmeleri yakından takip ederken görüşmeler yapıyor.